Barvna glasba

ZX

Slušalke Sony MDR - ZX 750 BNSony MDR-ZX750BN so brezžične slušalke z naglavnim trakom in Bluetoothom. Združujejo dobro zvočno izolacijo, funkcijo za odpravljaje šumov in priročno opcijo brezžičnega povezovanja s pametnim telefonom, tablico ali računalnikom prek Bluetootha. Lastnikom telefonov ali tablic Xperia omogočajo tudi lažje povezovanje prek tehnologije NFC z enim dotikom.     

Slušalke Sony MDR - ZX 310 APUdobno oblazinjen naglavni trak s 40 mm zvočnimi enotami zagotavlja podroben zvok s širokim dinamičnim razponom. Glasbeno doživetje podkrepi še funkcija za odpravo šumov, ki odstrani kar do 98 % zunanjega zvoka. Vgrajena litij-ionska baterija omogoča do 13 ur neprekinjenega brezžičnega poslušanja tudi ko je vključena funkcija za odpravo šumov. Ta deluje tako, da slušalke na poseben način izravnavajo vpliv zvoka okolice in ga z nekakšnim negativnim predvajanjem skoraj povsem prikrijejo. Ker imajo slušalke vgrajen tudi mikrofon, omogočajo enostavno preklapljanje med poslušanjem glasbe in telefonskimi pogovori.

Izjemno popularen model slušalk MDR-ZX300 so nasledile tanke in lahke slušalke MDR-ZX310, ki so odlična izbira za vsakodnevno brezskrbno poslušanje glasbe v kakovostnem zvoku. Odlikuje jih tudi praktična, zložljiva zasnova, ki zagotovi, da slušalke enostavno prenašate v svoji torbi. Srednji in visoki basi pridejo do izraza preko 30 mm pogonske enote.
Slušalke Sony MDR - ZX 610 AP
Vrhunec v seriji Sony slušalk predstavlja model MDR-ZX610AP, ki je na voljo v štirih barvnih odtenkih. Opremljen je z zmogljivo 40 mm neodim pogonsko enoto, ki zagotavlja izjemno jasnost in visoko občutljivost pri izražanju vsakega tona. Če slušalke uporabljate na svojem pametnem telefonu, vam je v trgovini Google Play na voljo tudi brezplačna aplikacija Smart key, ki omogoča, da slušalke še bolj prilagodite lastnim željam ter jih uporabljate celo kot daljinski upravljalnik ali mikrofon.      

EX

Slušalke Sony MDR - EX 650 APPrav na vrhu serije serija ušesnih slušalk je model MDR-EX650AP, ki prednjači v novi obliki z 12 mm EX pogonsko. Ohišje in nova razširjena zvokovna sredina slušalk MDR-EX650AP sta narejeni iz medenine. To zlitino bakra in cinka običajno srečamo pri v trobentah in drugih trobilih, glasbeniki pa najbolj cenijo njeno gostoto, sijoč videz in zvočne lastnosti. Slušalke Sony MDR - EX 110 APTežja je od aluminija, kar zmanjša neželene vibracije in resonance ter zagotavlja čisto reprodukcijo srednjih in visokih frekvenc. Nove slušalke imajo tudi mikrofon in daljinski upravljalnik, kar omogoča enostavno prostoročno telefoniranje.

Barvita modela MDR-EX110 in MDR-EX15 predstavljata še cenovno dostopen prehod v višji razred zvokovne kvalitete. Na voljo so tudi v »AP« različicah z vgrajenimi daljinskimi upravljalniki in mikrofoni.  

Nova paleta Sony pisanih slušalk iz serij MDR-ZX in MDR-EX bo v Evropi na voljo od aprila 2014.
Slušalke Sony MDR - tehnične značilnosti

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.