Klici in glasba

Koliko jih je v seriji

Slusalke Samsung Level Samsung je predstavil novo serijo vrhunskih slušalk Samsung Level, ki so plod bogatih izkušenj na področju prestižnih avdio naprav. Te slovijo po vrhunskem naravnem zvoku, izjemnem udobju, prenosljivosti in stilski dovršenosti, v vsem tem pa zdaj lahko uživajo tudi uporabniki mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov. Serijo Level sestavljajo tri vrste slušalk, ki zadovoljijo različne potrebe in okuse. To so: Level Over, Level On in Level In. Vse omogočajo prejem dohodnih klicev med poslušanjem različnih vrst zvočnih posnetkov in popolno sozvočje s Samsungovimi vodilnimi storitvami za mobilne naprave.   

Kaj je bolj pomembno

»Samsung razume, kako pomembna sta glasba in zvok našim uporabnikom,« je povedal J. K. Shin, generalni direktor IT in mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. »S serijo Level smo ustvarili izjemno zbirko avdio opreme z naravnim zvokom, prestižnim dizajnom in optimiziranim nadzorom, ki je namenjena predvsem uporabnikom mobilnih naprav.«

Level Over

Slušalke Samsung Level Over

Gre za paradne naglavne slušalke, ki imajo visoko-definiran naraven zvok, udobno ergonomsko obliko, tipke za nadzor na dotik in brezžično povezavo Bluetooth.

50-milimetrski zvočniki z dinamičnim gonilnikom so izdelani iz visokokakovostnega neodima, ki je 30 odstotkov močnejši od običajnih magnetov, zato je zvok bolj globok in naraven. Rob membrane iz bio celuloze preprečuje resonanco med membrano in ohišjem, s tem pa odpravi neželene vibracije. Level Over imajo hibriden tip aktivnega odstranjevanja šumov (ANC), tako v slušalkah kot v mikrofonu, slednji pa pobere zvoke, ki jih sistem blokira, zato lahko uporabniki uživajo v kristalno jasnem zvoku.

Slušalke Samsung Level OverUporabniki si lahko naložijo tudi aplikacijo Samsung Level, bodisi iz trgovine Google Play ali Samsung Apps, ki je namenjena nadgradnji izkušnje s slušalkami Level Over. Z njo uporabniki prilagodijo nastavitve med poslušanjem glasbenih in večpredstavnostnih datotek ali pa ponastavijo zvok s pomočjo naprednega zvokovnega izenačevalnika, ki se imenuje Samsung SoundAlive. SoundAlive omogoča uporabo 3D zvočnih, nizkotonskih in drugih učinkov pri vseh vrstah večpredstavnostnih datotek, od glasbe, filmov, iger, do spletnih posnetkov, ter 25 zvočnih prednastavitev, kot so Pop, Rock, Jazz in celo Concert ali Café. Aplikacija Samsung Level ima še pameten varnostni nadzor, ki preprečuje izgubo sluha zaradi preglasnega zvoka, ter funkcijo za branje besedila na mobilni napravi.    

Level On

Slušalke Samsung OnTo so kompaktne naglavne slušalke, ki ob izjemnem udobju prinašajo še vrhunski zvok, z njimi pa bo užitek poslušanja glasbe na poti neprimerno boljši kot kadarkoli. Slušalke s 40-milimetrsko dvoplastno membrano so zasnovane tako, da poustvarjajo naraven in jasen zvok, ki boža naše bobniče.Samsung Level serija

Level In

In-ear slušalke prinašajo presunljivo zvočno izkušnjo za vsakršno aktivnost in vse vrste zvočnih datotek. To omogoča zmogljiv trosistemski zvočnik, ki naravno pokrije vse nizke, srednje in visoke tone, ob tem pa jasno loči zvoke in jih naredi polnejše.

Serija Samsung Level bo naprodaj v Sloveniji konec maja.

Slusalke Samsung Level tehnični podatki

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.