Spet van Buuren

Za profesionalce in navdušence

Philips in Armin van Buuren slušalke A5PROArmin van Buurens Philipsom sodeluje že nekaj časa in ni malo izdelkov, ki jih je s svojim podpisom označil za tiste, »ta prave«. Armin sodeluje s Philipsom in skrbi predvsem za to, da so izdelki, ki jih zasnujejo skupaj, dobri tudi iz perspektive DJ-ja svetovnega formata. Slušalke, ki so nepogrešljiva oprema profesionalnih glasbenikov in navdušencev nad glasbo, so za kombinacijo Buuren/Philips še večji izziv, saj ne sodijo le na pot ali v dnevno sobo, pač pa tudi za mešalno mizo. A1PRO in A5PRO so slušalke z dušo, saj ponujajo ustrezno moč in ravnopravšnje vibracije.

Petkratna zvezda

Philips in Armin van Buuren slušalke A5PROArmin van Buuren je doslej žer petkrat osvojil naslov najboljšega svetovnega DJ-a in s tem potrdil svoje bogate izkušnje. Te, v kombinaciji z vizijo in znanjem, so Philipsu pomagale ustvariti slušalke, ki ustrezajo standardom in zahtevam mednarodnega DJ-a in profesionalcev v glasbeni industriji. Jasno je torej, da so funkcionalne, udobne in, da združujejo najnaprednejšo tehnologijo, ki so jo pri Philipsu, skupaj z van Buurenom, združili v modelih A1PRO in A5PRO.

Slušalke reprodukcijo zvoka prilagajajo glede na vir ter tako iščejo najboljše ravnovesje zvoka. Dražje, Philips A5PRO, navdušijo s 50 mm pogonsko enoto iz neodima, ki se odziva na dinamiko poslušane glasbe. Njena zasnova na sredini poudarja srednje in nizke frekvence. Tako ustvarja zvočno energijo z nadzorovanimi nizkimi in čistejšimi srednjimi toni, kar nam omogoča neposreden stik s predvajano glasbo.  

Cenejše slušalke, model Philips A1PRO, se lahko pohvalijo s sicer manjšo, a še vedno kar 40 mm pogonsko enoto. Zvok, ki ga oddajajo je čist, dinamičen in nepopačen, tudi ko od njih zahtevamo največ. Ob tem ponudi še izolacijsko zasnovo slušalk in sistema closed-back, ki duši hrup iz okolice, zato se, ko jih poveznemo čez uhlje, brez težav osredotočimo na svojo glasbo celo v zelo glasnih prostorih.

Oblika in razvoj z namenom

Philips slušalke A1PRO by Armin van Buuren

Seveda so med razvojem največ pozornosti namenjali zvoku, pa vendar niso pozabili na priročnost in udobnost. Zato se ušesni nastavki pri slušalkah A5PRO zavrtijo za kar 90° in omogočajo poslušanje z enim ušesom, medtem ko mešamo skladbe. Surovine, ali materiail, če hočete, iz katerih so narejene slušalke, so skrbno izbrani, zato slušalke zagotavljajo udobje, predvsem pa prijeten stik s kožo in uhlji, ki so jim namenjeni udobno zasnovani ušesni nastavki. Blazinice, ki 'dihajo' se lepo prilegajo in omogočajo tudi večurno nošenje, pri modelu A1PRO pa ponujajo možnost menjave. Za udobno dolgotrajno nošenje skrbi še oblazinjen naglavni trak, svobodi gibanja pa je namenjen priključni kabel slušalk A5PRO, ki se lahko podaljša do dolžine 4,7 m. Po končanem delu se slušalke zlahka zložijo v povsem preprosto prenosljivo obliko. In kaj na vse to pravi Armin van Buuren? Tako je dejal: »S Philipsom želimo z malenkostmi izboljšati svet in menim, da smo s tem izdelkom ga.«

Če želite sodelovati pri Arminovi izboljšavi, si lahko slušalke privoščite po priporočeni maloprodajni ceni, ki za model Philips A1PRO velja 99,99€, za A5PRO pa 299,99€.

Philips in Armin van Buuren, ki je že kar petkrat osvojil naslov najboljšega svetovnega DJ-a, sta združila svoje izkušnje in predstavila nove slušalke Philips A1PRO in A5PRO.

Dj,armin van buuren,Philips,slušalke,a1pro,a5pro

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.