Philipsove brezžične slušalke

Če cenite udobje in odličen zvok...

Ultra mehki blazinici in izjemno lahek naglavni obroč omogočajo dolgotrajno poslušanje najljubših skladb. Slušalke odlikuje širok frekvenčni obseg (10-22.000 Hz) in kar do 15-urna vzdržljivost, kar zagotavlja ure in ure vrhunskega glasbenega doživetja po celem domu, ne glede na položaj oddajnika.

Sodoben dizajn v brezčasni črno-srebrno barvni kombinaciji

Oblika in barvna kombinacija sta brezčasni in skladni v vsakem okolju, Sicer pa slušalke zagotavljajo vrhunsko izkušnjo poslušanja glasbe, saj jih odlikuje posebna akustična oblika in najnovejša zvočna tehnologija. Vgrajena 40 mm pogonska enota zvočnika je iz izjemno občutljivega kompozitnega materiala mylar, ki zagotavlja kristalno čist in dinamičen zvok, brez popačenj. Zaradi popolnega prekrivanja ušes slušalke zagotavljajo tudi popolno izolacijo zvokov iz okolja.

FM prenosPhilips SHC8535

Brezžični FM prenos glasbe med poslušanjem omogoča popolno svobodo gibanja. Tako lahko uporabnik v svojih najljubših zvokih uživa tudi v drugi sobi. Za najbolj optimalen sprejem pa slušalke poskrbijo kar same, saj imajo vgrajen samodejni uravnalec prenosa valov, pri čemer lahko izbiramo med tremi prenosnimi kanali.
 
Ena pomembnejših odlik slušalk je udobnost, saj so na naglavnem in ušesnem delu oblečene v mehko spominsko peno, zaradi česar se popolnoma prilegajo naravni obliki glave in ušes ter tako zagotavljajo dolgotrajno uživanje ob najljubši glasbi. Za še boljše prileganje in bolj kakovostno zvočno izkušnjo slušalke na predelu ušesnih blazinic ponujajo tudi tri načine prilagajanja.

Brezžičnim stereo slušalkam je za preprosto shranjevanje in polnjenje priložena brezžična polnilna postaja, sicer pa slušalke zdržijo tudi do 15 ur predvajanja z enim polnjenjem. Frekvenčni obseg slušalk je 10-22.000 Hz, učinkovito območje delovanja pa 100 m.

Brezžične stereo slušalke Philips SHC8535/10 so na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 74,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.