Projektor 4K

Najsodobnejši odslej tudi v Evropi


Projektor Sony 4K Ultra Short Throw LSPXW1Projektor Sony 4K Ultra Short Throw LSPX-W1S je naredil prvi korak na poti uresničevanja vizije Life Space UX. Po odličnih odzivih v ZDA in na Japonskem bo na voljo tudi evropskim uporabnikom.

Preberi več

TV aplikacije

Philips Android TV


Philips Android TV aplikacijePhilipsovi televizorji s sistemom Android na zaslon prinašajo najljubše androidne igre in druge vsebine, ki jih doslej na TV ekranih nismo iskali. Bo družinska tekma za prevzem televizor še sploh mogoča ali si bo moral vsak kupiti svojega?

Preberi več

Krivina

Oviti v TV ekran

Sony TV Bravia S90 4K
Televizor Sony Bravia S90 4K je ukrivljen televizor z izredno visoko ločljivostjo, visokega cenovnega razreda, ki tudi zaradi procesorske moči nudi več, kakor bi od njega pričakovali.

Preberi več

PES 2015

Igra na ukrivljenem zaslonu


Samsung in Konami skupaj za PES 2014Samsung Electronics in Konami Digital Entertainment sta napovedala strateško partnerstvo. Moči, pravzaprav prednosti, bosta združila Konamijeva igra PES 2015 (Pro Evolution Soccer) in Samsungovi UHD-televizorji z ukrivljenim zaslonom.

Preberi več

Android TV

Philips vstopa v novo televizijsko obdobje


Philips Android TVSlovenci letno kupimo devetdeset tisoč televizorjev. Med njimi je 36 odstotkov takih, ki je je naredil Philips, ki je svojo ponudbo ravnokar obnovil z najboljšimi televizorji 4K UHD TV, s funkcijo ambilight in operacijskim sistemom Android. Novi modeli serij 9800, 9100 in 8800 so že na voljo.

Preberi več

Miracast

Sharp Aquos Smart TV


Sharp Aquos LED LE360 in LE362Sharp Aquos LED
serije LE360 in LE362 je televizor s tehnologijo aktivne osvetlitve Active Motion 300 Hz. Na voljo so v najbolj priljubljenih velikostih 32” in 40”, elegantno oblikovani in tehnološko »razviti«.

Preberi več

Funkcij da te kap

Sharp prenavlja svoje televizije


Nova serija televizorjev Sharp 42 in 50 palcevSharp
je tudi razširil ponudbo televizorjev z velikostjo ekranov 42 in 50 palcev. Na novo predstavljene serije LE756, LE758, LE759 in LE771 ter LE772 so opremljene z vrsto rešitev, ki zagotavljajo visoko kakovost slike, prinašajo pa tudi eleganten dizajn.

Preberi več

Sharp privlači

Nova serija televizorjev Ultra HD 4K serije UD20


Televizija Sharp Aquos UHD TV 4K, serije UD20Sharp je predstavil novo serijo televizorjev z ločljivostjo Ultra HD. To so modeli linije UD20, ki nudijo izjemno kakovost slike in zvoka ter so edini 4K televizorji na tržišču, ki jih odlikuje certifikat družbe THX. Na voljo so v velikosti 60 in 70 palcev.

Preberi več

Popolna krivina

Oviti v izjemna doživetja


Sony Bravia S90 4K TVSony Bravia S90 je televizor z vrha Sonyjeve ponudbe. Namenjen je poznavalcem, ljubiteljem in takim, ki to želijo postati. Sony Bravia S90 je velik, tehnološko napreden, 4K in seveda ukrivljen televizor!

Preberi več

Prepričljivo!

TV serija  7509


Philips TV 7509Nova serija televizorjev Philips 7509 se lahko pohvali z izvrstno sliko, poudarjenim zvokom, pametnimi funkcijami in popolno povezljivostjo, zato upravičeno sodi med sodobne televizorje. Posebnost serije je zvok, ki ga ustvarijo priloženi brezžični globokotonski zvočniki.    

Preberi več

Servis za tekmo

Hitra servisna podpora

Samsung Smart TV
Samsung
je junija uvedel hitro servisno podporo za celotno paleto svojih televizorjev, ki je razširitev podpori Samsung Smart za kupce Samsung Smart TV. Samsung zvestim kupcem omogoča, da v primeru okvare sprejemnika ne zamudijo niti ene same tekme, saj ponuja odziv na prijavo v 24 urah, obisk tehnika na domu ter nadomestni sprejemnik.

Preberi več

Dostopnost

Velikost ni nujno draga


Televizor Sharp Aquos LD265 in LD264 V svojo ponudbo televizorjev je Sharp vključil nove osnovne modele Sharp AQUOS LED LD265E in LD264E. Nove serije televizorjev Sharp so rešitev za tiste, ki sanjajo o velikem televizorju, pa na njihovi poti do sanj kot ovira stoji visoka cena. Novi televizorji Sharp so dostopnejši, saj so veliki, sodijo pa med osnovne modele.

Preberi več

Pet let!

Daljše jamstvo

Televizor Toshiba L74Toshiba Europe je tudi za slovenske kupce nekaterih televizorjev podaljšala jamstvo. Ti bodo nekaj časa na voljo s podaljšano standardno tovarniško garancijo petih let, ki je všteta v osnovno celo.

Preberi več

Paradna serija

Elegantna kakovost

Televizorji Sharp Aquos 3D LED LE760V znamenju svoje paradne serije televizorjev UQ10 s tehnologijo Quattron Pro, ki so bili premierno predstavljeni konec marca, je Sharp predstavil letošnjo ponudbo. Televizorje Sharp AQUOS 3D LED serije LE760 zaznamujeta predvsem eleganten dizajn in visoka kakovost slike v 42 in 50 palčnih ekranih.

Preberi več

Predvsem boljši TV

Smart TV Cloud

Toshiba Smart TV serija L74Ste se kdaj vprašali ali je kvalitetnejši televizor ali film, ki ga na njem spremljate? Če je čas za nov televizor, ki bo poudaril vse odlike vaših priljubljenih vsebin, je prav, da v ožji izbor uvrstite novo serijo televizorjev Toshiba L74. Gre za Smart TV Cloud v Full HD 3D televizorju.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.