To pa je res velik TV!Ima vse, tudi ceno!

Porsche Design C Seed Led TV na vrtuTale velikanski televizor je res idealen za postavitev na prosto. Poleg patentiranega sistema za zaščito, ki ga zapre kot pahljačo, ponuja še posebno biometrično varnostno zaščito, ki nepooblaščenim preprečuje, da bi ga uporabljali brez vašega dovoljenja. LCD, ki meri celih 201 palcev diagonale (na do 3 metrih višine), ima 725 tisoč LED diod. Te zmorejo 4.4 trilijone različnih barvnih odtenkov. Izjemna ločljivost in polna osvetljenost slike, ki se ji pridružuje serijski server s HD posnetki in audio sistem s tremi subwooferji skupne moči kar 700W so temelji za popolnost užitka, pa čeprav na prostem. Televizor zmore obračanje v okviru 135 stopinjskega kota in se tako izogne motečemu soncu ali pogledu radovednežev. Seveda ne boste osupli le zaradi njegove velikosti, zmogljivosti, kristalno čiste slike in zvoka, pač pa tudi zaradi cene, ki naj bi znašala kar 687.000$ (dolarjev). Potrebujete torej le še debel račun in veliko vilo. 

Porsche Design C Seed Led TV sistem odpiranja


Avtomobili, kuhinja, televizor...

Porsche DesignMega televizor, kakor bi ga lahko tudi poimenovali, je plod kreativnosti studia Porsche Design. To je kreativna divizija znanega avtomobilskega dizajnerskega studia, v katerem nastajajo mnogi zanimivi izdelki. Ne gre torej le za slovita športna vozila, pač pa tudi za druge izdelke, kot je na primer pred časom oblikovana futuristična kuhinja ali televizor, ki smo vam ga predstavili. Skupni lastnosti vseh sta ekskluzivnost in zmogljivost. 

Video predstavitev


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.