Philips DesignLine

 

Prednosti aparata Phillips Designline

Končno nekaj novega!

Philips TP Vision DesignLine PDL8908

TP Vision predstavlja najnovejšo serijo televizorjev DesignLine PDL8908, ki se od ‘klasičnih’ razlikujejo po revolucionarnem dizajnu. Novo serijo so namreč izdelali ob prepoznanju naraščajoče zahteve po televizorjih, ki ustrezajo moderni notranji opremi. Oblika, izbrani materiali in funkcionalnost DesignLine PDL8908 brez stojala in vidnega okvirja tako z njegovo prosojnostjo zagotavljajo, da se televizor popolnoma zlije z notranjo opremo sodobnega stanovanja. “S tem opuščamo tradicionalen jezik pri oblikovanju televizorjev in ustvarjamo nov arhetip televizorjev z močnim karakterjem”, pravi Frank Rottenbacher, vodja oblikovanja izdelkov pri TP Vision.

Kako je narejen?

Philips TP Vision DesignLine PDL8908

DesignLine navdušuje s popolnoma novo konceptualno zasnovo. Zaslon je narejen iz izjemno tankega stekla, ki se nagiba proti steni ali pa je nanjo nameščen. Tako, ko je vključen, spodnji del stekla televizorja postane neviden, medtem ko ob izključenem stanju daje videz umetnine, kamina ali celo unikatnega pohištva.
 
Čeprav je bil zasnovan z mislijo na čim boljše prileganje sodobni notranji opremi, prinaša tudi vrhunsko kakovost slike. Izjemno visoko ločljivost, s kar 1920x1080 slikovnih točk, in kar 1400 Hz PMR samodejno izboljševanje hitrih posnetkov dopolni najnovejša napredna tehnologija Ambilight 3 XL, ki še dodatno poustvarja občutek lebdenja. Ta samodejno prilagaja barve in svetlost slike svetlobi ter barvi stene za televizorjem, kar na videz poveča zaslon in gledalčevim očem ponudi bolj naravno in manj utrudljivo gledanje.
 
Philips TP Vision DesignLine PDL8908DesignLine je opremljen s številnimi naprednimi funkcijami, ki zagotavljajo prvovrstno multimedijsko izkušnjo. Za realističen zvok skrbi inovativna tehnologija WOOX, za dodaten učinek navdušenja pa skupna moč zvočnikov (30 W). Vgrajen Wi-Fi sprejemnik omogoča povezljivost z drugimi napravami, kot so osebni računalnik, tablica in pametni mobilni telefon in neposreden prenos ter ogled vsebin z omenjenih naprav na velikem zaslonu, prav tako pa tudi dostop do najljubših oddaj in filmov, kjerkoli v našem domu. Bolj ali manj stare filme pa si s tehnologijo 2D to 3D lahko v vrhunski kakovosti ogledamo tudi v 3D različici.
 
Aplikacije na portalu Smart TV ponujajo dostop do širokega nabora spletnih avdio in video vsebin, kakršne so videoteke, filmi, mediateke, infoteke, igre, Facebook, Twitter, glasba in druge spletne strani. Televizorji DesignLine prav tako omogočajo snemanje na USB vmesnike in ustavljanje ogleda izbranih vsebin. Navdušene igričarje pa očara funkcija celozaslonskega igranja iger za dva igralca, kjer z uporabo očal za 3D vsak igralec na polnem zaslonu vidi le svoj del igre.
 
Zahvaljujoč brezplačni aplikaciji Philips MyRemote lahko televizor upravljamo tudi s pametnimi napravami (tablični računalniki in pametni telefoni). Aplikacija omogoča še brskanje po programskem vodniku, ponuja pa tudi dodatne funkcije, kot so preprost vnos besedila, nastavitev glasnosti in programa, prenašanje fotografij, videoposnetkov in skladb na televizor ter snemanje video vsebin na daljavo prek pametnih naprav.
Serija Philipsovih televizorjev DesignLine PDL8908 se pohvali z energijskim razredom A+. Televizor bo na izbranih prodajnih mestih od junija na voljo tudi v Sloveniji v velikosti diagonale zaslona 140 cm (55”), predvidena cena pa bo 2.799 EUR.

O TP Vision

TP Vision je podjetje, ki je popolnoma posvečeno TV svetu in svetu vizualne digitalne zabave. Osredotočeno je na razvoj, proizvodnjo in trženje televizorjev blagovne znamke Philips v Evropi, Rusiji, Braziliji, Urugvaju, Paragvaju, na Bližnjem Vzhodu in v izbranih državah azijsko-pacifiške regije. Temeljna strategija podjetja temelji na dediščini Philipsove inovativnosti ter operativne odličnosti, fleksibilnosti in napredni tehnologiji TP Vision. S takšno kombinacijo podjetje potrošnikom zagotavlja visokokakovostne pametne televizorje, ki so preprosti za uporabo, hkrati pa navdušujejo s prefinjenim dizajnom. Pri TP Vision verjamejo v ustvarjanje izdelkov, ki potrošnikom ponujajo vrhunsko TV doživetje. Tako je podjetje v hotelirski panogi že globalni vodja na področju televizorjev. TP Vision je v 70 % lasti podjetja TPV Technology s sedežem na Tajvanu in 30 % lasti Royal Philips Electronics s sedežem na Nizozemskem. TP Vision trenutno zaposluje skoraj 3300 ljudi v številnih mestih po celem svetu.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.