Sony Bravia 2013

Najprej na sejmu

Sony Bravia 2013Po predstavitvi nove linije televizorjev, v januarju na sejmu CES (Consumer Electronic Show), je Sony svojo najnovejšo linijo televizorjev BRAVIA® HDTV 2013ponudil tudi na slovenskem trgu. Nova serija LED televizorjev je ustvarjena za uporabnike, ki iščejo doživetje visoke ločljivosti. Serija W ponuja edinstveno kombinacijo Sony tehnologije in novih vsebin z realistično sliko in izjemnim zvokom.

Nakup z darilomSony Bravia 2013 highlights

Na prodajnih mestih si že lahko v živo, na lastne oči, ogledate resnične barve in tehnologijo. Do 15. julija bodo novi modeli W8 in W9 na voljo v promocijskem paketu “Popolni par”. Sony vam ob nakupu BRAVIA W8 (55'' in 47'') poklanja njen popolni par, odlični pametni telefon XperiaTM L, pri nakupu BRAVIA W9 (55'' ali 46'') pa najnovejši pametni telefon XperiaTM Z.

Inovacija, ki izboljšuje

W serija televizorjev LED BRAVIA vključuje modele KDL-W905A, KDL-W805A in KDL-W650A. Vsi modeli imajo poleg vgrajenega Wi-Fi vmesnika tudi procesor Sony X-Reality Pro, ki zagotavlja čisto in jasno sliko ne glede na to, kaj gledate. Motionflow XRTM izboljšuje prizore gibanja, kar je še posebno izrazito ob gledanju hitrih akcijskih prizorov ali igranju igric. Nov televizor Bravia W905A z zaslonom Triluminos in LED osvetlitvijo ozadja omogoča, da bogate in pristne barve dobijo nežne tone, hkrati pa do potankosti reproducira drzne barve od intenzivno rdeče, modre pa vse do zelenih odtenkov. Z edinstveno Quantum Dot* Sony tehnologijo W905A dodatno prinaša občutno širšo barvno paleto, ki zagotavlja še bolj naravno in doživeto gledanje TV ter boljši občutek zaznavanja globine. Sony Bravia 2013
 
Model W905A ima vgrajen sistem zvočnikov z 1.2 m dolgim kanalom, skritim za TV zaslonom. Čeprav zvočnika ne vidimo, ga nedvomno slišimo, saj zvočniki z dolgim kanalom predvajajo mogočen kinematografski zvok. Pustolovščine in akcijske prizore tako lahko doživljamo s polnimi in bogatimi nizkimi toni brez neželene resonance.

Sony Bravia 2013Vsi televizorji W serije vsebujejo funkcijo screen mirroring via Wi-Fi (zrcaljenje zaslona preko Wi-Fi), W905A model pa omogoča popolno One-touch doživetje že na en dotik za uporabo NFC daljinskega upravljalnika. Dodatno lahko NFC daljinski upravljalnik uporabimo tudi pri modelu W805A, ki podpira One-touch funkcijo. Poleg tega vsi modeli podpirajo Mobile  High-Definition Link (MHL), kar omogoča dodatne možnost zrcaljenja.

Sony Entertainment Network spreminja ustaljeni način spremljanja TV vsebin in omogoča popolno digitalno doživetje z dostopom do spletnega brskalnika ter priljubljenih aplikacij, kot so na primer YouTube, Twitter, Skype in Facebook.

Sony Bravia 2013Vas zanima, če si nove Bravie lahko tudi privoščite? To so cene. Koliko popusta vam bo - če sploh, glede na to, da gre za nov model - priznal trgovec, pa je tudi stvar vaših pogajalskih sposobnosti...

KDL-W905A, 55-palčni zaslon, maloprodajna cena: 2.799,00 €
KDL-W905A, 46-palčni zaslon, maloprodajna cena: 1.999,00 €
KDL-W805A, 47-palčni zaslon, maloprodajna cena: 1.499,00 €
KDL-W805A, 55-palčni zaslon, maloprodajna cena: 1.999,00 €

* Quantum Dots je napredna polprevodniška tehnologija za osvetlitev razvita pri podjetju QD Vision, Inc., znano tudi kot Color IQTM.  

Video predstavitevPredstavitev Sony-eve One Touch Mirroring tehnologije
Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.