Sony Bravia W85

Za vsako dnevno

Sony Bravia W85 IFA Berlin

Zaslon televizorja W85 se odlično prilega v vsako dnevno sobo in je z velikostjo 65” tudi največji televizor Full HD iz linije BRAVIA. Kljub veliki dimenziji zaslona njegovo izjemno tanko ohišje televizor W85 optično pomanjša, zato se boste lahko popolnoma potopili v veliko sliko, pri tem pa ne boste obremenili videza vaše dnevne sobe.

Sonyjev močan procesor X-Reality PRO izboljšuje signal televizorja ter zagotavlja izjemne detajle ter izrazite barvne odtenke in kontraste – ne glede na to, ali filme gledate preko običajnega televizijskega prenosa, spletne povezave ali Blu-ray™.

Edinstven Sonyjev zaslon Triluminos obogati vaše gledanje televizije s širšo paleto pristnih in naravnih barvnih odtenkov, ki zajamejo izraznost bujne travnate površine, lesketajoče morske gladine, oblake, cvetje, lepši pa so tudi obrazi s pristnimi kožnimi odtenki. BRAVIA W85 vas popelje v svet bogatih in živahnih barv, o katerem ste vedno sanjali.

Sony Bravia W85 IFA BerlinKakovost slike se ujema s celotnim razponom zvoka, ki s pomočjo edinstvene Sony zasnove Signal-to-Sound zmanjšuje popačenje ob visoki ali nizki glasnosti. Napredna tehnologija digitalne obdelave ujame občutja in detajle pri vsem, kar si ogledate. Dopolnjuje se z zvočnim sistemom Bass Reflex s tremi ločenimi pogonskimi enotami - nizke frekvence za globoke nizke, vgrajeni visokotonec in pomožni nizkotonec pa predvajata podrobne visoke tone.

Brezžično deljenje vsebin iz vašega pametnega telefona z vsemi v sobi je povsem enostavno. Pametni telefon Xperia™ ali tablični računalnik, kompatibilen s tehnologijo zrcaljenja na en dotik, preprosto prislonite na daljinec, ki deluje preko povezave z enim dotikom. Nato zrcalite zaslon vaše prenosne naprave in tako vsem prisotnim predvajajte fotografije, videoposnetke, igre ter druge vsebine, ki bodo zaživele v živahnih barvah in z vsemi detajli na velikem zaslonu televizorja BRAVIA.

Brezplačna aplikacija TV SideView vaš pametni telefon, tablico ali prenosni računalnik (Android, iOS, Windows) spremeni v ‘drugi zaslon’ vašega televizorja BRAVIA. Omogoča vam upravljanje s televizorjem, pregledovanje seznamom, brskanje informacij o vaših najljubših oddaj in še veliko več. Zasnovana je na zabaven, intuitiven in sproščen način.

Najnovejši in najbolj izrazit Sonyjev prepoznavni dizajn »Sense of Quartz« svoje ideje črpa iz vrhunskega notranjega dizajna in televizorju BRAVIA zagotavlja nepozabno prisotnost v vsakem bivalnem prostoru.

Novi televizor BRAVIA W85 65” Full HD LED bo v Sloveniji na voljo konec septembra 2013

Novosti pri BRAVIA X9 4K

Sony Bravia X9 IFA BerlinObenem bo konec leta 2013 za obstoječi impresivni televizor BRAVIA X9 4K LED na voljo možnost nadgradnje na HDMI verzijo 2.0 prek tovarniških posodobitev, s čimer bo omogočeno predvajanje videov višjih formatov in resolucij. Za nadgraditev se bodo uporabniki lahko obrnili na lokalne Sony posrednike.   

Na IFA 2013 napovedani HDMI verzija 2.0 je zadnja različica avdio/video vmesnika, ki povezuje HDTV, digitalne fotoaparate in kamkorderje, predvajalnike Blu-ray Disc™, PC-je, igralne konzole, sisteme za hišni kino in druge AV naprave.

Tehnične specifikacije: BRAVIA W85 Full HD LED TV

 • X-Reality PRO
 • TRILUMINOS Display
 • Motionflow XR 400Hz
 • Active 3D
 • Arhitektura »Signal-to-Sound«
 • Zvočniki Bass Reflex Box
 • Clear Phase
 • S-Force Front Surround
 • Zrcaljenje z enim dotikom z NFC (One-touch mirroring)
 • TV SideView
 • Sony Entertainment Network
 • Integrated Wi-Fi
 • MHL
 • HDMI x4; USB x3
 • USB Super Multi-Format Play

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.