Osebno platno

Sony na vaši glavi

Virtualni 3D pregledovalnik Sony HMZ-T3WPovsem nov svet zabave je odslej na voljo kar na naši glavi. Osebni 3D-pregledovalnik HMZ-T3W naše najljubše vsebine prikazujel v izjemno veliki HD sliki na brezžičen način. Elegantna in lahka zasnova, ki se udobno prilega vsaki glavi, nudi občutke, kakršnih še nismo poznali. Sonyjev HMZ-T3W lahko kjerkoli povežemo z mobilno napravo ter filme, igrice in aplikacije doživljamo na zasebnem virtualnem kinematografskem zaslonu, katerega velikost je primerljiva gledanju 750-palčnega zaslona iz razdalje 20 m.  

Virtualni 3D pregledovalnik Sony HMZ-T3WZa osebni 3D-predvajalnik ne potrebujemo vtičnice. Priročna in kompaktna vgrajena baterija nam omogoča večurno uživanje v videoposnetkih ali igricah (3 ure ob brezžični povezavi HD in 7 ur ob povezavi HDMI). Preko vgrajenega priključka MHL pa lahko med gledanjem ali igranjem igric napolnimo tudi baterijo pametnega telefona ali tablice.

Virtualni 3D pregledovalnik Sony HMZ-T3WV igralnih in filmskih maratonih lahko uživamo na popolnoma udoben način. Osebni 3D-pregledovalnik odlikujejo ergonomska oblika z dvema prilagodljivima naglavnima trakovoma, velika blazinasta podpora za čelo za zmanjševanje pritiska ter prilagodljive leče zaslona. Za še več svobode pa poskrbi prva 60 GHz brezžična tehnologija na svetu WirellessHD™, ki omogoča pretakanje video vsebin brez izgube kakovost in skoraj brez latence.

Virtualni 3D pregledovalnik Sony HMZ-T3WRazburljiv virtualni 7.1-kanalni prostorski zvok filmu ali igrici doda nov občutek resničnosti. S pomočjo priloženih 16 mm slušalk ali ob uporabi svojih, je prenos zvoka brezhiben. Sonyjeva virtualna prostorska tehnologija (»Virtual Surround Technology«) ustvarja kar 360-stopinjsko zvočno kuliso z dialogi, glasbo in učinki, ki nas obdajajo med uporabo.

Virtualni 3D pregledovalnik Sony HMZ-T3WHMZ-T3W s svojo hitro odzivnostjo skrbi, da ostanemo v igri brez motečega zaostajanja slike. Če uporabimo gumb za takojšnjo povečavo kontrasta in povečamo podrobnosti oblike, lahko uživamo v prednosti pred drugimi igralci v slabo osvetljenih prizorih, kjer vedno preži kakšna nevarnost. Užitki so tako še bolj pristni, saj se ob gledanju najbolj zanimivih filmov, igric s strelskimi obračuni ali avtomobilskih dirk približujemo razmeram, ki smo jih doslej videli le v znanstveni fantastiki. Ergonomska zasnova pregledovalnika, podobna vizirju, omogoča neoviran pogled »navzdol«, na tipkovnico računalnika ali miško, tudi med igranjem, zato nam med igranjem igre ni treba več tipati za pravimi gumbi.

Osebni 3D-pregledovalnik Sony HMZ-T3W je v Sloveniji na voljo pri pooblaščenih prodajalcih od novembra 2013 z maloprodajno ceno 1.299,00 €.

Virtualni 3D pregledovalnik Sony HMZ-T3W tehnični podatki

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.