Panorama

Novi občutki

Samsung UHD Curved TV U8500Samsungov ukrivljeni TV serije U8500 ponuja občutek, da je televizor še večji, kot je v resnici. Poleg tega prinaša dvakrat večje razmerje kontrasta od televizorjev z ravnim ekranom. Ukrivljen je po krogu s polmerom 4200 mm, kar pomeni (tako Samsung), da je najbolj ukrivljen televizor na svetu. S tem omogoča, da uživamo v izjemno ostri sliki, ne glede na to, kje sedimo. Vseeno je Samsung zaupal, da je idealna razdalja gledanja od 3 do 4 m.

S tem televizorjem lahko brez očal uživamo v 3D učinku, saj uporablja funkcijo povečave globine Auto Depth Enhancer. Samsung je še dodelal svoje tehnologije za izboljšanje globine, ostrine in barve slike. PurColor prikazuje natančnejše senčenje. Proces nadgradnje na UHD z imenom UHD Upscalingpa pretvori vsebine visoke ločljivosti (HD) in polne visoke ločljivosti (Full HD) do skorajda UHD-kakovosti.

Kdaj kupiti

Samsung UHD Curved TV U8500Raziskave kažejo, da večino potencialnih kupcev televizorja skrbi nakup v napačnem času oz. tik pred prihodom nove tehnologije na trg. Samsung je zato razvil Evolution Kit za UHD televizorje, ki je združljiv z nekaterimi HD TV-ji in vsemi UHD TV-ji. To je v osnovi presaditev možganov za TV oz. njegova nadgradnja, ki omogoči delovanje po najnovejših standardih in uporablja najsodobnejšo tehnologijo.

Samsung UHD Curved TV U8500Samsungovi televizorji Smart TV so tudi vse pametnejši saj je njihovo delovanje nadgrajeno s štirijedrnim procesorjem Quad Core Plus, ki je dvakrat hitrejši od prejšnjega. Nova funkcija MultiLink mu omogoča večopravilnost na velikem zaslonu, kjer lahko poleg gledanja TV programov istočasno brskamo po spletu, gledamo posnetke na strani YouTube ipd. Z novo funkcijo Twin Tunerlahko gledamo tudi dva TV programa hkrati.     

EvropaSamsung UHD U7500

Samsung na evropsko tržišče pošilja televizorje serije Curved UHD U8500 z diagonalami 105-palcev (267 cm), 78-palcev (198 cm), 65-palcev (165 cm) in 55-palcev (139,7 cm).

Samsung UHD U7500Poleg njih bodo na voljo še tri serije UHD televizorjev z ravnim zaslonom: S9, U8550 in U7500. Njihove velikosti bodo od 48 palcev (121,9 cm) do presunljivih 110 palcev (279,4 cm).   

Izbiro domačih avdio-video naprav ponuja še družino brezžičnih zvočnih sistemov za uporabo v več sobah Samsung Sound plateSamsung Multiroom M5 speaker(Shape Wireless Audio – Multiroom), kot sta zvočnika M5 in M7, s katerimi je glasbo mogoče poslušati v katerem koli prostoru s praktično katere koli pametne naprave.

Za vrhunsko zvočno opremo manjših televizorjev (od 32—55 palcev) in prostorov pa je na voljo ploščati zvočnik HW-H600 Sound Plate, ki v ohišju višine zgolj 3,56 cm prinaša 4,2-kanalni zvok, s televizorjem pa ga preprosto povežemo brezžično.   

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.