Veliki s podporo!

Velik TV, velika pozornost!

Samsung Smart servis za Smart TVSamsungova dodatna storitev nudi hitro podporo uporabnikom ter odziven servis Smart televizorjev v okvari in velja za kupce Smart TV sprejemnikov z diagonalo 94 centimetrov in več. Ta storitev je trenutno na voljo na območju Mestne občine Ljubljana in je veljavna za vse sprejemnike v garancijskem roku, kmalu pa bo na voljo tudi v drugih slovenskih mestih. Samsungova pozornost vključuje odziv na prijavo v 24 urah, obisk Samsungovega terenskega tehnika na domu ter nadomestni sprejemnik v primeru, če popravilo ni izvedljivo v 24 urah. Dodatna ugodnost je možnost podpore na daljavo, pri kateri Smart TV sprejemnik po internetu povežemo s Samsungovim klicnim centrom. Edina pogoja sta torej veljavna garancija in televizor velikosti 94 cm ali več.

Poenostavljajo

Samsung Smart servis za Smart TV»Samsung je osredotočen na nenehne izboljšave, kar nam uspeva s poenostavitvijo in nadgradnjami upravljanja TV sprejemnikov,« je poudaril Dragan Milutinović, koordinator oddelka poprodajne podpore v slovenskem predstavništvu družbe Samsung Electronics. »V želji, da uporabnikom naših televizorjev nudimo najboljšo tehnično podporo in hiter odziv v primeru nepravilnosti v delovanju naprav, smo uvedli storitev servisne podpore Samsung Smart, ki jim nudi dodatno varnost v celotnem obdobju veljavnosti garancije.«

Zaupanje

Samsung Smart servis za Smart TV»Veseli me, da se lahko kupcem televizorjev Samsung Smart TV zahvalimo za njihovo zaupanje in jim ponudimo dodatne storitve kot del vrhunske uporabniške izkušnje. Verjamem, da bo to dvignilo njihovo zadovoljstvo na popolnoma novo raven, saj je kakovostna poprodajna podpora enako pomembna kot kakovost same naprave,« je dodal Boris Makarovič, produktni vodja TV/AV v podjetju Samsung Slovenija.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.