TV-praktik

3D uporabnost

Toshiba L54 TV»Nova serija Toshibinih televizorjev serije L 54, kombinacija pametnega televizorja in 3D- tehnologije, je idealna za tiste, ki iščejo avdiovizualno izkušnjo po privlačni ceni. S preprosto uporabo funkcije Smart TV se vsi uporabniki, tudi tisti, ki se prvič srečajo z njimi, počutijo domače in brezskrbno. Uporabnikom želimo približati našo tehnologijo in poenostaviti uporabo. Modeli serije L 54 bodo na voljo na našem trgu v začetku maja,« je ob tej priložnosti dejal Alen Rizvić, vodja prodaje televizorjev v regiji Adriatik pri Toshibi Europe.

»Smartno«

Toshiba L54 TVKo se srečata Smart TV in 3D LED tehnologija, se tudi neizkušenim uporabnikom ponudi možnost uživanja v naprednih tehnologijah brez komplikacij, branja dolgih navodil ali sivih las. Serija L54 TV ponuja veliko spletnih vsebin in prilagodljive povezljivosti, tudi možnost iskanja, pregledovanja in zaznamovanja spletnih strani s pomočjo spletnega brskalnika ali po domače, »srfanje po internetu«.
 
Tu so še storitve videa na zahtevo in množica zabavnih, glasbenih in novičarskih aplikacij.  L54 »obvlada« YouTube, Facebookin druga družabna omrežja.

Globina

Toshiba L54 TVSerija L54 TV je na voljo z ločljivostjo Full HD in 3Dtehnologijo z aktivnim zaklopom. Filmi in programi se zato predvajajo ostro, živo in z jasnimi podrobnostmi, ki omogočajo poglobitev v življenjsko 3D akcijo na zaslonu, ne glede na to ali gre za dokumentarce ali filme, da so le ustrezne kakovosti. Tudi v primerih, ko je vsebina v 2D, jo lahko TV procesor v pretvori v 3D.

Vstavi in poženi

S serijo L54 je uživanje v shranjeni vsebini preprosto kot vstavljanje USB ključka ali HDD enote ali pa izbira medijskega predvajalnika na televizorju. Do fotografij, video posnetkov in glasbe je mogoče dostopati prek večpredstavnih zbirk enostavno tako, da vstavimo napravo v USB vhod na televizorju. Prek HDMI priključka lahko priključimo igralne konzole, televizijski komunikator ali predvajalnik Blu-ray. Wi-Fi omogoča dostop do storitev Smart TV brez potrebe po kablih.   

S hišnim medijskim omrežjem kot mostom med napravami se filmi in druge datoteke brez težav delijo z računalnika v eni sobi na televizor v drugi. Poleg vhoda USB je na voljo tudi vhod VGAza povezovanje na računalnik.

Oblika

Toshiba L54 TVOzek okvir ostre črne barve, ki ga dopolnjujeta srebrni nosilec in stojalo, je nekakšen znak serije in z njim sledi oblikovanju družine televizorjev Toshiba. L54 je na voljo v dveh velikostih, 122 cm (48'') in 102 cm (40'').

Serija televizorjev Toshiba L54 bo na voljo v Evropi v drugem četrtletju 2014.

Nekaj poudarkov serije L54:Toshiba L54 TV

•    Ločljivost: Full HD 1920x1080 Edge LED TV s 3D tehnologijo z aktivnim zaklopom
•    AMR+ 400 (Active Motion & Resolution)
•    Smart TV funkctionalnost s spletnim brskalnikom
•    Pretvorba 2D v 3D
•    Povezljivost: 3x HDMI, 1x USB, PC vhod, HDMI-CEC, vgrajeni Wi-Fi
•    Avdio: Dolby Digital Plus
•    USB/HDD/Home media network
•    Tunerji: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV, analogni

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.