Paradna serija

Kaj je boljše

Televizorji Sharp Aquos 3D LED LE760Zaradi tehnologije aktivne osvetlitve Active Motion 300Hz, ki jo je razvilo podjetje Sharp, ponujajo televizorji Sharp AQUOS 3D LED serije LE760 odlično kakovost slike in tekoče predvajanje gibljivih prizorov. Uporabljena tehnologija zmanjša zameglitve premikajočih se predmetov, zagotavlja naravno prikazovanje slik in odlično predvajanje hitro gibljivih prizorov – športnih prenosov in akcijskih filmov. Televizorjem LE760 so v kompletu priložena štiri 3D očala.

Kako ga povežemo

Televizorji Sharp Aquos 3D LED LE760Sharpov portal AQUOS NET+ omogoča možnosti polne povezljivosti, z vgrajenim wi-fi in ponuja internetni portal, ki je integriran s prenosnimi napravami, aplikacijami, storitvami videa na zahtevo (VOD) ter z lastnim multimedijskim gradivom – vse to je dostopno z za uporabo enostavnim in intuitivnim vmesnikom. Televizor lahko upravljamo s prenosno napravo, z uporabo aplikacije Sharp Smart Remote ali s poljubno tipkovnico USB HID (Human Interface Device).

Televizorji Sharp Aquos 3D LED LE760Tehnologija DMR (Digital Media Renderer) nam omogoča predvajanje fotografij, filmov in glasbenih posnetkov s spleta ali shranjenih na pametnih telefonih in dlančnih računalnikih – s sistemom iOS ali Android – neposredno na velikem ekranu.

Televizorji Sharp Aquos 3D LED LE760Tehnologija Miracast pa poleg tega uporabnikom s sistemom Android omogoča tudi brezžično razmnoževanje slike pametnega telefona ali dlančnika neposredno na zaslon televizorja serije LE760 in tako omogoča predvajanje multimedijskega gradiva, igranje iger ali uporabo Skypana velikem ekranu televizorja.

Kako je »lep«

Televizorji Sharp Aquos 3D LED LE760Televizorji Sharp Aquos 3D LED LE760Televizorje serije LE760 odlikuje eleganten dizajn. Okvir ekrana je izjemno tanek, aluminijast nosilec pa odlično dopolnjuje izbrane in subtilne oblike.

Modeli serije LE760 so opremljeni s HD sprejemniki - DVB-T/DVB-C. Televizorji sorodne serije LE762 pa so opremljeni s HD sprejemniki DVB-T/DVB-C/DVB-S/S2.

Modeli serije LE760 so že na voljo, njihove priporočene cene pa so LC-42LE760 – 599€, LC-50LE760 – 850€, LC-42LE762 – 630€ in LC-50LE762 – 870€.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.