Dostopnost

Prednost je velik ekran

Televizor Sharp Aquos LD265 in LD264 Sharp je v ponudbo vključil nove osnovne modele televizorjev Sharp AQUOS LED LD265E in LD264E. Nove serije televizorjev Sharp predstavljajo rešitev za ljudi, ki sanjajo o velikem televizorju, pa je na njihovi poti do uresničitve sanj do sedaj stala velika ovira – visoka cena. Modela Sharp LD265E in LD264E sta cenovno ugodna televizorja Full HD z osvetlitvijo Direct LED, oba na voljo z 42-, 46- ali 50-palčnimi ekrani.

Sto hertzov

Televizor Sharp Aquos LD265 in LD264

V televizorje vgrajen sistem Active Motion 100 Hzzagotavlja, da se hitro gibljivi prizori predvajajo stabilno in tekoče. Z dvema vhodoma HDMI lahko povežemo dekodirnike satelitske TV, igralne konzole ali multimedijske predvajalnike. Vrata USB omogočajo predvajanje multimedijskega gradiva s pomnilniškega ključka ali USB trdega diska. Televizorji imajo režo za kartice CI+ ali, odvisno od modela, sprejemnik HD (DVB-T / DVB-C) - velja za televizorje linije LD264E - in sprejemnik HD (DVB-T/DVB-T2/DVB-C) - velja za televizorje linije LD265E.

V prednosti ker je velik

Televizor Sharp Aquos LD265 in LD264 Televizor Sharp Aquos LD265 in LD264 Velika prednost televizorjev Sharp je velik ekran. Velika diagonala ekrana, bo navdušila pri modelih LD265 in LD264, saj ju je moč izbrati kot 42-palčni ekran z diagonalo, večjo od enega metra - 107 cm, 46-palčni 117 cm ali 50-palčni s kar 127 cm. Vsi televizorji Sharp AQUOS LED serije LD265E in LD264E z 42-, 46- in 50-palčnimi ekrani so že v prodaji.

Sharp AQUOS LED,LD265E,LD264E,nova serija,televizor,zabava

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.