Servis za tekmo

Za zadovoljstvo tudi nadomestni televizor

Samsung Smart TVKer se Samsung zaveda, da je zadovoljstvo kupcev na prvem mestu, bo junija naprej začela delovati hitra servisna podpora za vse tipe Samsungovih televizorjev, tako LCD in LED kot plazemskih televizorjev. Servisna podpora zagotavlja hiter odziv v 24 urah ter nadomestni sprejemnik v primeru, ko popravila ni mogoče izvesti v tem času. Pooblaščeni serviser lahko stranko obišče na domu, če pa stranka obišče Samsungov servisni center s sprejemnikom v okvari, serviserji takoj ocenijo, če je popravilo izvedljivo v 24 urah in v nasprotnem primeru priskrbijo nadomestni televizor Samsung. Tako bodo lahko vsi uporabniki Samsungovih televizorjev že to poletje brez skrbi nemoteno načrtovali spremljanje pomembnih športnih in ostalih prireditev.

Najprej v LjubljaniSamsung Smart TV

Dodatna storitev, ki jo za svoje televizorje ponuja Samsung je trenutno na voljo na območju Mestne občine Ljubljana in velja za naprave Samsung z veljavno garancijo. Dobra novice za vse, ki ste iz Ljubljane, manj pa za tiste, ki niste. No, ne glede na to, lahko televizor vedno pripeljete v Ljubljano, na servis Samsung, in si tako “rešite” pomembno tekmo. Saj veste, nogometno prvenstvo je pomembna stvar!

Samsung,hitra servisna podpora,televizor,Smart TV,tekma

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.