Prepričljivo!

Philips je predstavil novo serijo televizorjev

Philips UHDPhilipsovi televizorji serije 7509 bi bili lahko ponosni nase. Izvrstna slika, poudarjen zvok, pametne funkcije in izjemna povezljivost jih uvršča med sodobne izdelke televizijske industrije, zato nas njihove lastnosti zlahka peljejo v nove dimenzije doživljanja televizije.

Cloud TV

Philipsovi televizorji serije 7509 ponujajo povsem nov svet doživetij, ki presega meje tradicionalnega TV-ja. Prek njih si lahko izposojamo ali pretakamo filme, videoposnetke in igre iz spletnih videotek. Povežemo se lahko na spletne aplikacije YouTube, Skype, Facebook in Twitter, z uporabo Cloud TVpa izbiramo TV-kanale z vsega sveta.

Povezljivost

Povezljivost je danes izredno pomembna in pravijo, da igra močno vlogo ob izbiri televizorja. Philipsov adut na tem področju je aplikacija MyRemote, ki preprosto izmenjuje vsebine med pametnimi napravami in TV. Televizorji niso več omejeni zgolj na en prostor, saj delujejo kot strežniki, jih lahko povežemo z drugimi televizorji v istem omrežju Wi-Fi in tako brez dodatnih kablov ali stroškov prenašamo digitalne TV-oddaje in posnetke iz enega televizorja na drugega.

Ostrina

Philips TV 7509Da je užitek ob gledanju vseh vsebin pristen in naraven, poskrbi tehnologija Pixel Precise HD, ki zagotavlja živahno in kakovostno sliko. Globlji črni in svetlejši beli odtenki zagotavljajo izjemne barve in visok kontrast za odkrivanje povsem novih vizualnih svetov. Ko se nam ob igranju iger ali gledanju športnih dogodkov poveča utrip, slika ostane enako tekoča. Za to poskrbi tehnologija 800Hz Perfect Motion Rate, ki zagotavlja vrhunsko tekočo sliko.

Še vedno Ambilight

Ambilightje Philipsova pogruntavščina, ki kar traja in traja. Očitno je, da se je pri uporabnikih izkazala in, da ne gre za kako modno muho. Tristranski svetlobni sij Ambilight se razteza prek robov televizorja in tako (vsaj optično) znatno razširi zaslon, s tem pa omogoči še pristnejši užitek. Svetloba sledi dogajanju na televizorju in oddaja nežne barve ob romantičnem filmu ali sunkovito utripa ob igranju video iger.

Globokotonec

Philips TV 7509 globokotonecNekaj novega predstavlja brezžični globokotonski zvočnik, ki poskrbi za udarne nizke tone. Z močjo 50 W zaobjame celoten prostor. Zvočnik je dovolj tanek, da ga postavimo pod sedežno garnituro ali ob steno in s tem ustvarimo popolno zvočno izkušnjo.

Ker vse vsebinske in pametne funkcije včasih niso dovolj, svoje doda dizajn televizorjev. V tem primeru tanka linija profila. Zasnova brez okvirja se nekako zlije s prostorom, zato televizor v njem deluje kot slika ali okno na površini, ki je za njim. Philips TV 7509

Zaslona z diagonalama 47''/119 cm in 55''/140 cm zaključuje elegantno stojalo. Zaslon z diagonalo 65''/165 cm pa ima ob strani le tanki nogi, ki ob gledanju in z uporabo tehnologije Ambilight ustvarita občutek, da televizor lebdi.

Si ga lahko privoščimo?

Philipsovi televizorji serije 7509 so na voljo v treh dimenzijah. Kot običajno, je Philips zanje pripravil priporočene maloprodajne cene in sicer  za 47PFS7509 (119 cm): 999€, za 55PFS7509 (140 cm): 1.399€ in za 65PFS7559 ( 165 cm): 2.299€.


Nova serija televizorjev Philips 7509 ponuja vrhunsko sliko in pametne Smart TV funkcije, v kompletu pa še priložen brezžični globokotonski zvočnik.  

     

Philips,serija 7509,Smart TV,brezžični,globokotonski zvočnik   

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.