Popolna krivina

Sony Bravia S90

Sony Bravia S90 4K TVSpet smo v obdobju, ko televizorje ločimo na navadne in tiste nenavadne. Ja, ukrivljeni televizorji so prav gotovo nenavadni. Navadne televizorje že poznate, imate jih doma. Ukrivljene poznate redki in doma jih imajo še bolj redki. A sčasoma, saj veste, tako kot je ploski zamenjal katodnega, bo ukrivljen verjetno zamenjal ravnega…kaj pravite? Poglejmo zakaj bi se prepustili zapeljati novi ukrivljeni televiziji Sony BRAVIA S90 z izredno visoko ločljivostjo 4K? Morda zato, ker naj bi domače razvedrilo ukrojila v popolnem slogu?

Dve velikosti

Sony Bravia S90 4K TVSony Bravia S90 je na voljo v velikostih 75” in 65”. Odlikuje jo tanek, nežno ukrivljen zaslon, ki omogoča (tako Sony) spektakularno resnično in naravno sliko 4K s kar štirikrat več podrobnostmi kot pri polni visoki ločljivosti Full HD. Temu poleg tehnologije 4K botruje natančno preračunana ukrivljenost zaslona, ki nas v vlogi gledalca postavi v samo središče dogajanja. S tem je doživeto gledanje obenem tudi udobno, kar v dnevni sobi, kjer lahko uživamo v filmih, glasbi ali športu?

Doživeta, ukrivljena slika

Sony Bravia S90 4K TVTelevizor Sony Bravia S90 ima zaslon Triluminos, ki televizijsko sliko prikaže v izrazito bogatih odtenkih rdeče, zelene in modre barve. X-tended Dynamic Range krepi kontrast ter poudarja svetlost barv in globino črnine. S tehnologijo 4K X-Reality PROSony ponuja nov svet, poln detajlov, ki nadgrajuje običajno televizijsko predvajanje in filme Blu-ray na štirikratno vrednost slikovnih pik v primerjavi s polno visoko ločljivostjo. Kakovost slike S90 je tako enaka kot na vrhunskem televizorju Sony X9 4K.

Obdani z zvokom

Sony Bravia S90 4K TVPrvič uporabljen 4.2-kanalni večkotni zvočni sistem Sony uporablja ločene pogonske enote, ki natančno usmerijo leve in desne, sprednje ter obdajajoče kanale, v prostor pod kontroliranimi koti. Avdio tehnologija ClearAudio+ z diskretnim optimiziranjem ohranja vse podrobnosti originalnih večkanalnih miksov in tako nudi jasnost in ločljivost zvoka. Bravia S90 preprosto omogoči, da se prepustimo se objemu 360-stopinjskega prostorskega zvoka, ki se neopazno širi okrog nas in tako dopolni slikovno popolnost. Sony Bravia S90 4K TV

Jasno je, da televizor kot je Sony Bravia S90 ne more brez ustrezno kvalitetnega zvoka, zato mu bogat in močan zvok nizkih tonov omogočata dvojna nizkotonca, ki sta vgrajena v televizor. Če nam to ne zadošča, če jih želimo še poudariti, se lahko odločimo za dodatni brezžični nizkotonec, ki zvoku doda – kot so mu rekli pri Sonyju - »potresni« sunek, ki ga lahko resnično občutimo. Nizkotonca nosita oznako SWF-BR100 (bel) in SW-BR100B (črn).

Sony BRAVIA S90 je televizor ločljivosti 4K, ki ima velik ukrivljen ekran in prostorski zvok, ponuja pa tehnološki napredek in moderen dizajn.

Sony,BRAVIA S90,televizor,4K,ukrivljen ekran,hišni kino

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.