Sharp privlači

Televizija Shars Aquos UHD TV 4K, serije UD20Zelo veliki televizorji

Sharp je na tržišče postavil modele serije UD20, ki so v Evropi prvi televizorji Sharp z ločljivostjo 4K.  To so edini 4K televizorji na tržišču, ki jih odlikuje certifikat firme THX in zagotavljajo najboljšo kakovost slike in zvoka v formatih z ekranom velikosti 60 in 70 palcev.

Certifikat THX 4K

Televizija Sharp Aquos UHD TV 4K, serije UD20Televizor UD20 4K Ultra HD LED je bil nagrajen s certifikatom THX 4K, po tem ko je prestal približno 400 strogih testov, ki so jih opravili na več kot 1000 kontrolnih produktih. Testi pri televizorjih Sharp 4K so potrdili najvišje standarde kakovosti slike. Z novim izboljšanim sistemom osvetlitve, ki poudarja paleto barv in poveča ravnovesje jasnosti (Rich Colour Display), lahko novi zaslon Sharp prikazuje več nasičenih in naravnih barv. To omogoča, da je narava, ki jo vidimo (zelene pokrajine, modrina morja ali odtenek kože) taka, kot bi jo gledali s prostim očesom. Ker certifikat THX 4K potrjuje najboljšo kakovost slike, to obenem potrjuje, da zaslon televizorja predvaja realno sliko, takšno kakršen je originalen posnetek. Certifikat THX se podeljuje televizorjem z v svojem razredu najboljšo kakovostjo slike. Predvajanje gradiva v načinu THX omogoča na primer gledanje filmov v točno taki resoluciji, kvaliteti in barvah, kakršne si jih je zamislil režiser.

Upscaler - Super High Resolution Image Engine

Televizija Sharp Aquos UHD TV 4K, serije UD20Si predstavljate, da bi imela televizija turbo polnilnik? To bi lahko bil Upscaler, ki, celo če ima gradivo, ki ga predvajamo, nižjo ločljivost kot 4K, izboljša ločljivost posnetka na najvišjo možno ločljivost in jo približa 4K. To ne glede na to ali signal prihaja iz satelitskega, kabelskega oddajnika ali oddajnika nadzemne televizije, Blu-ray ali DVD predvajalnika, igralne konzole.

Televizija Shars Aquos UHD TV 4K, serije UD20Upscaler Sharp je (Super High Resolution Image Engine) poveča ločljivost na 4K. Z novo Sharpovo tehnologijo Local Contrast Control je upravljanje slike tudi bolj učinkovito. Ta tehnologija popravi kontrast in izostri podrobnosti celo pri predvajanju temnejših prizorov. Televizija Sharp Aquos UHD TV 4K, serije UD20Procesor slike stalno analizira osvetljene slike in z natančnostjo do ene slikovne pike nadzira kontrast.

Rezultat je bolj izrazita slika z vidnimi podrobnosti. Napreden sistem Resolution Controldinamično prilagaja nastavitve ostrine, kar omogoča optimalno kakovost slike ne glede na vir predvajanja.

Kakovost zvoka je primerljiva s kakovostjo slikeTelevizija Shars Aquos UHD TV 4K, serije UD20

Posebej za serijo UD20 razvit sistem Yamaha AudioEngine integrira zvok in sliko ter zagotavlja občutek gledanja v kinu in bolj naravno predvajanje zvoka. Obenem poveča udobje ob poslušanju, ne glede na lego poslušalca. Zaradi sistema Yamaha se da povečati tako visoke kot tudi nizke tone in obenem doseči nivo jakosti zvoka, ki pred tem pri televizorjih z ozkim dizajnom in ploskimi ekrani ni bil pogost.

Inteligenten

Televizija Shars Aquos UHD TV 4K, serije UD20Aquos Net+ (portal Sharp Smart TV) nam omogoča neprekinjeno zabavo. Z vgrajenim Wi-fi lahko predvajamo gradivo iz neizčrpne spletne zakladnice, kjer so aplikacije, filmi, fotografije različnih portalov in servisov. Gradivo iz svojih lastnih prenosnih naprav ali računalnika imamo lahko s pomočjo DLNA vedno pri roki in na ekranu. Pri napravah s sistemom Android in iOS je na voljo mobilna aplikacija Aquos Remote Lite, ki omogoča neposredno upravljanje televizorja na dotik s pametnim telefonom in tabličnim računalnikom. Andorid omogoča tudi enostavno glasovno upravljanje. Z Miracastlahko gradivo iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika Android predvajamo na velikem ekranu UD20.Televizija Sharp Aquos UHD TV 4K, serije UD20

Tudi ko spi

Kakovost slike, ki jo ponuja UD20, lahko opazujemo tudi takrat, ko je televizor ugasnjen. Zahvaljujoč načinu Ozadja lahko na ekranu televizorja predvajamo svoje slike, grafike, fotografije ali priljubljena umetniška dela.

Sharp ima novo serijo televizorjev Ultra HD 4K UD20 v velikosti 60 in 70 palcev, ki nudijo izjemno kakovost slike in zvoka in jih odlikuje certifikat družbe THX.

Sharp,Ultra HD,UD20,4K,televizor,TV,certifikatTHX

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.