Funkcij da te kap

Novinci so že tu

Nova serija televizorjev Sharp 42 in 50 palcevPonudba televizorjev se je septembra razširila tudi na račun nove ponudbe televizorjev Sharp z velikostjo ekranov 42 in 50 palcev. Na novo predstavljene serije LE756, LE758, LE759 in LE771 ter LE772 so opremljene z vrsto rešitev, ki zagotavljajo visoko kakovost slike in eleganten dizajn.

Televizorji Sharp AQUOS 3D LED serije LE756, LE758, LE759, LE771 ter LE772 ponujajo visoko kakovost slike in tekoče predvajanje dinamičnih prizorov. To zagotavlja tehnologija aktivne osvetlitve Active Motion 300 Hz, ki jo je razvil prav Sharp. Nova serija televizorjev Sharp 42 in 50 palcevZaradi te tehnologije razpršenosti premikajočih se predmetov praktično ni, slike pa so predvajane na naraven način. Active Motion 300 Hz tudi zagotavlja odlično predvajanje hitro premikajočih se prizorov. Nove serije televizorjev Sharp so na voljo z 42- in 50-palčnimi zasloni.

Nove modele Sharp AQUOS 3D LED odlikuje eleganten izgled. Ekran obdaja izjemno tanek okvir, z njim pa se lepo sklada tudi aluminijast nastavek. Televizorji serije LE756, LE758 in LE759 so na voljo v črni barvi. Liniji LE771 in LE772 pa prihajata z ohišjem v barvi titana.

Nova serija televizorjev Sharp 42 in 50 palcevTelevizorji Sharp, ki so prišli na trg septembra, so opremljeni z AQUOS NET+, internetnim portalom, ki je integriran s prenosnimi napravami, aplikacijami, storitvami „videa na zahtevo” (VOD) in lastnim multimedijskim gradivom. Portal zagotavlja polne možnosti povezovanja z vgrajenim Wi-Fi. Televizorje serije LE756, LE758, LE759, LE771 ter LE772 lahko z aplikacijo Sharp Smart Remote upravljamo prek prenosne naprave, ali pa s katerokoli USB HID (Human Interface Device) tipkovnico. Tehnologija DMR (Digital Media Renderer), ki jo ponujajo novi modeli televizorjev Sharp, omogoča predvajanje slik, filmov in glasbenih posnetkov z interneta ali s pametnih telefonov in tablic, tudi z operacijskimi sistemi iOS in Android. Še več, tehnologija Miracast omogoča uporabnikom Androida brezžično povečanje slike pametnega telefona ali tablice neposredno na televizor. Obenem je mogoče multimedijsko gradivo, igre ali Skype uporabljati zelo priročno – na velikem ekranu televizorja Sharp.

Nova serija televizorjev Sharp 42 in 50 palcevElement, ki lajša upravljanje s serijami LE771 in LE772, je napreden, giroskopski pilot za daljinsko upravljanje t.i. Air-Mouse. Zaradi njega bo premikanje po svetu aplikacij AquosNet+, še lažje.

Nove serije televizorjev Sharp AQUOS 3D LED so sorodne serije, ki pa se razen barve ohišja razlikujejo po vrstah nameščenih zvočnikov HD. Serija LE756 je opremljena z zvočniki HD - DVB-T/DVB-C; seriji LE758, LE771 z zvočnikom HD - DVB-T2/DVB-T/DVB-C; seriji LE759, LE772 pa z zvočnikom HD - DVB-T/DVB-C/DVB-S/S2.

V kompletu s televizorjem so tudi štiri pari 3D očal.

Sharp je razširil ponudbo televizorjev z velikostjo ekranov 42 in 50 palcev in na novo predstavil serije LE756, LE758, LE759 in LE771 ter LE772.

Sharp,televizor,televizija,LE756,LE758,LE759,LE771,LE772

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.