Miracast

Sharp brez počitka prenavlja svoje televizorje

Sharp Aquos LED LE360 in LE362Zadnji med prenovljenimi televizorji Sharp Aquos LED sta seriji LE360 in LE362 s tehnologijo aktivne osvetlitve Active Motion 300 Hz, ki jo je razvilo ravno podjetje Sharp, ponujajo tekočo sliko visoke kakovosti. Motečih zameglitev med hitro menjajočimi se prizori so se pri Sharpu zaradi te tehnologije skorajda znebili, saj se slika predvaja skoraj naravno.

Sharp Aquos LED LE360 in LE362Novi seriji imata na voljo povezavo z internetnim portalom Aquos NET+, ki je lahko vgrajen tudi v mobilne naprave. Ker imata modul Wi-Fi lahko na njunem ekranu gledamo aplikacije, video na zahtevo in svoje multimedije.

Seriji LE360 in LE362 je mogoče upravljati s pomočjo prenosne naprave, ob uporabi aplikacije Sharp Smart Remote(Android in iOS) ali s tipkovnico USB HID (Human Interface Device). Podpora tehnologije DMR (Digital Media Renderer) nam omogoča še brezžično odpiranje slik, video in glasbenih posnetkov iz naprav z operacijskimi sistemi iOS in Android.

Kaj je Miracast

Sharp Aquos LED LE360 in LE362Posebnost je tehnologija Miracast, ki omogoča imetnikom naprav s sistemom Android 4.2 (ali novejših različic) brezžično prikazovanje slike iz pametnega telefona ali tablice neposredno na televizorju. Prav tako lahko multimedijsko gradivo, igre ali Skype uporabljamo spremljamo kar na zaslonu televizorja. Sharp je za seriji LE360 in LE362 pripravil premiero aplikacije Miracast™, ki omogoča dostop do filmov, serij in servisnih informacij iz bogate knjižnice televizije.

V svojem bistvu sta obe novi seriji televizorjev Sharp Aquos LED sorodni in se razlikujeta le po vrsti nameščenih HD sprejemnikov. Sharp Aquos LED LE360 in LE362Televizorji LE360 imajo HD sprejemnik DVB-T/DVB-C, tisti iz serije LE362 pa s HD sprejemnik DVB-T/DVB-C/DVB-S/S2, ki omogočajo sprejem nadzemne, kabelske in satelitske televizije.


Novi seriji televizorjev Sharp Aquos LED LE360 in LE362 ponujata tehnologijo aktivne osvetlitve Active Motion 300 Hz, na voljo pa sta v velikostih 32” in 40”.
Sharp Aquos LED LE360 in LE362

Sharp,aquos,led,le360,le362,miracast,televizijaNavodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.