Android TV

Philips prisega na Android

Philips Android TVDanašnji televizorji imajo že skoraj vse, ostro sliko, sodobno obliko in Ambilight, poznajo tehnologijo 4K Ultra HD in še marsikaj. Nič čudnega, da čas prinaša še nove možnosti, med katerimi je uporaba Androida skorajda pričakovana opcija. In ko upoštevamo, da letno od 90.000 televizorjev, ki jih pokupimo Slovenci, kar 36% proda Philips, je logično, da je Philips, pravzaprav TP Vision, tudi k nam pripeljal nove modele serij 9800, 9100 in 8800, ki so najbolj izpopolnjeni televizorji doslej in navdušujejo vsak s svojimi posebnostmi.  Zanimivo, med temi je običajno prevladovala izbira 32' ekrana, ki pa se zdaj postopoma veča.

Philips Android TVPhilips letos slavi deseto obletnico Ambilighta, ki še danes zaznamuje številne televizorje te znamke in se razvija skupaj z ostalimi tehnologijami. Tudi za kakovost slike Ultra HD je Philips že prejel nagrade. Kako nebi, ko pa ponuja osupljivo ločljivost, povečano zaznavanje globine, vrhunski kontrast, tekoče in naravno gibanje ter dobro vidne podrobnosti na sliki, ki ima več kot osem milijonov pik!

Android

Philips Android TVAndroid, ki poganja Philipsove televizorje, ponujaja širok spekter vsebin, ki nam omogoča, da brskalnikom Chrome brskamo po vsebinah na spletu, s trgovino Google Play izbiramo različne igre in aplikacije, kot na primer Facebook ali Skype.

Cloud TV je pravo okno v svet več kot sto najboljših mednarodnih kanalov, saj s pomočjo Cloud Explorerja, ki ga povežemo na svoj Dropbox preprosto nalagamo in izmenjujemo vsebine.

Najboljša je serija 9800

Philips Android TV 9800

Tisti, ki vzame dih, je Philips serije 9800. Ima res ostro Ultra HD-sliko s tehnologijo 1200Hz Perfect Motion Rate Ultra, ki poskrbi za popolnoma tekočo sliko tudi, ko so vsebine hitre, kot na primer ob igranju iger ali spremljanju športa. Vgrajen ima procesor Hex Core, 4-stransko funkcijo Ambilight in prefinjeno ohišje, ki je v bistvu le tanek okvir s stilsko oblikovanimi nožicami. Ob nakupu tega televizorja z vrha ponudbe, kar serija 9800 nedvomno je, kupec prejme še brezžični globokotonec z močjo 50 W s prostorskim zvokom.

Philips Android TV serije 9200Vitka serija 9100

Android in odlična Ultra HD slika s tehnologijo 1000Hz Perfect Motion Rate Ultrasta greha vredna kombinacija. Ker ima dvojni sprejemnik, nam omogoča, da spremljamo dva kanala hkrati. Pametno povezovanje nam zagotovi preprosto in zabavno izmenjavo ali preslikavo vsebin z drugih pametnih naprav. Naštete funkcije so cenjena vsebina. Dopolnjuje jih videz, ki ga ustvarjata tanek profil okrog ekrana z zaobljenim stojalom Arc in 4-stranska funkcija Ambilight.

Vstopna serija 8800

Philips Android TV serije 8800Tik pod vrh predstavljenih serij sodijo modeli 8800, z ostro sliko, neomejeno ponudbo vsebin s sistemom Android in vgrajeno kamero Smart. Kamera je diskretno skrita v spodnjem delu televizorja in se pojavi le, ko jo potrebujemo za spletno klepetanje. Za razliko od dražjih dveh serij, ima 8800 3-stranski Ambilight, ki pa je vseeno dovolj zmogljiv, da poskrbi za pristnejše doživljanje predvajanih vsebin in spočite oči.

Serije televizorjev Philips 4K Ultra HD s sistemom Android so že na voljo, kot običajno, pa je Philips zanje priporočil ceno, ki za najdražji model 65PUS9809 (164 cm) znaša 4.999€. Ta je seveda najdražji, manjši televizorji nižjih serij, čeprav z Androidom, so tudi krepko cenejši in jih je mogoče kupiti za manj kot 2000€. Pri Philipsu še pravijo, da bo v prihodnjem letu Android vstopil tudi v ostale televizorje in se kupcem približal tudi v modelih, ki so cenovno bolj prijazni poprečnemu kupcu.

Televizorji Philips serije 9800, 9100 in 8800 imajo operacijski sistem Android, odlično in ostro 4K Ultra HD sliko in vsestranski Ambilight.

Philips,tv,android,ambilight,9800,8800,9100,uhd,4k

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.