PES 2015

Ukrivljen zaslon za boljšo igro

Samsung in Konami skupaj za PES 2014Družbi Samsung Electronics in Konami Digital Entertainment B.V. sta naznanili sodelovanje, pravzaprav strateško partnerstvo, zasnovano okrog Konamijeve igre PES 2015 (Pro Evolution Soccer) in Samsungovih UHD-televizorjev z ukrivljenim zaslonom.

Igra PES 2015 pozna opcijo Fan View, ali angleško. pogled iz perspektive navijača, ki omogoča ogled igre iz različnih zornih kotov. Partnerstvo je tu skorajda pričakovano, saj so televizorji z ukrivljenim zaslonom ultra visoke ločljivosti za take igre izredno primerni in Samsung jih ima kar nekaj. Igrano dogajanje na nogometnih igriščih bomo igralci lahko spremljali v osupljivi natančnosti na konzolah PlayStation®4, Xbox One™ in osebnih računalnikih z OS Windows.

Pomembno je biti tam

Samsung in Konami skupaj za PES 2014PES 2015 se predstavlja s sloganom 'The Pitch is Ours' ali če prevedemo, »igrišče je naše« in slovi kot najboljša računalniška simulacija nogometa. Konamijevi produkcijski ekipi v Tokiju in Windsorju sta z združenimi močmi poustvarili napetost in dogajanje na resnični tekmi, rezultat njunega truda pa so odzivne kontrole, s katerimi ima igralec popoln nadzor nad svojimi igralci. Vsaka podaja, strel in šprint so natančno usklajeni, da bi nudili ćimvečji užitek ob igranju.

PES 2015 ima video

Samsung in Konami sta posnela poseben video z zvezdnikom Mariom Götzejem z naslovnice ovitka igre, ki igra PES 2015 na Samsungovem UHD-televizorju z ukrivljenim zaslonom. Videoposnetek si lahko ogledamo tukaj.

»PES 2015 je presunljiva igra, ki si zasluži, da v njej uživamo v najboljši možni grafiki,« je povedal Shinji Hirano, predsednik družbe Konami Digital Entertainment B.V. »Serija Samsungovih UHD-televizorjev z ukrivljenim zaslonom je bila ustvarjena za to, da se potopimo v drug svet, naša opcija Fan View pa s svojimi animacijami resnično zaživi v izjemno visoki ločljivosti Samsungovih televizorjev.«

»Veseli smo, da smo v tesnem sodelovanju s Konamijem ustvarili igralne elemente, ki do polnosti izkoristijo zmogljivosti naših UHD-televizorjev z ukrivljenim zaslonom,« je dodal Stephen Taylor, vodja marketinga za Samsung Europe. »Grafika PES 2015 je na naših televizorjih Curved UHD videti izjemna, igralci pa z izredno jasnimi podrobnostmi na zaslonu kar oživijo.«

Samsung in Konami sta napovedala strateško partnerstvo in združila najboljše lastnosti ki jih imajo igra Konami PES 2015 (Pro Evolution Soccer) in UHD-televizorji Samsung z ukrivljenim zaslonom.

Samsung,konami,pes 2015,uhd tv,pro evolution socer

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.