TV aplikacije

Povsem nov svet

Philips Android TV aplikacijeDejansko se za ekranom televizorja z operacijskim sistemom android skriva nekaj povsem novega. Televizor ni več pasivna reč, pač pa aktivno sodeluje pri izrabi prostega časa. Pravzaprav zahteva, da vedno več prostega časa namenimo prav njemu, saj nas vabi v nov svet televizorjev, kjer se predvaja tisto, česar si v določenem trenutku želimo. Sprostitev in zabava torej, ki silita iz resničnega v navidezni svet. Odlično, vendar primerno za zmerno uporabo. Čeprav je trava na takem televizorju boj zelena in sonce bolj bleščeče, morajo otroci tudi kdaj ven.

Adrenalinske igre z dirkami

Če si želimo osupljive hitrosti, je na voljo Red Bull Air Race. V akrobatskih letalih moramo kot igralec v najkrajšem možnem času slalomirati skozi ovire.

Izboljšana igra Riptide GP2 prinaša vse v dodatni prestavi. Z možnostjo intenzivnega igranja z več dirkači preko spleta, hidro curki in kolesi ter izboljšano grafiko nam igra zagotovi hitrejši srčni utrip. Povsem nova načina v igri sta poklicni način in kaskaderski sistem, ki prinašata dodatne trike, s katerimi nas igra povsem prevzame.

V arkadni dirkaški igri Asphalt 8: Airbornez visoko hitrostjo opravljamo dinamične zavoje in zračne akrobacije v intenzivni izkušnji vožnje.

Dovolj je USB

Philips Android TV aplikacijeVse to se lahko dogaja na zaslonu Philipsovih televizorjev s sistemom Android. Skrb za igralno konzolo je odveč, zadošča že, če priklopimo USB-vmesnik konzole v televizor in že smo pripravljeni na akcijo.

Za dodatno doživetje iger poskrbi Ambilight, pri katerem izberemo način 'igre'. Večstranski svetlobni sij, ki seva z robov televizorja, še podkrepi občutke ob igranju. Način 'igre' pa omogoča, da prelite barve z zaslona aktivno sledijo hitro spreminjajočim se prizorom akcijskih ali športnih iger, s čimer je igra še bolj resnična.

Filmi, vadba in druge vsebine

Androidne aplikacije poskrbijo tudi zato, da smo neodvisni od televizijskega sporeda. Z različnimi aplikacijami dostopamo do filmskih knjižnic na spletu in predvajamo vsebino, ki si jo v tistem trenutku želimo. Obenem nam ponujajo številne možnosti, da poskrbimo za dobro počutje in formo. Philips Android TV aplikacije

Aplikacije z vadbami spremenijo televizor v osebnega trenerja, ki pomaga pri skrbi za telesno pripravljenost. Z aplikacijami za karaoke ali s katalogi glasbe televizor mimogrede postane središče zabave, otroci pa lahko s televizorjem vihrajo svoje možgančke z različnimi igrami ali poslušajo pravljice.


Televizor Philips s sistemom Android omogoča igranje androidnih iger in drugih vsebin, ki smo jih doslej lahko uporabljali le na napravah z operacijskim sistemom Android.
Philips,android,tv,igre,aplikacije

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.