Projektor 4K

Projektor Sony 4K Ultra Short Throw LSPXW1Po ZDA in Japonski zdaj še v EU

Sony je s 4K projektorjem Ultra Short Throw (LSPX-W1S) naredil prvi korak na poti uresničevanja vizije Life Space UX, s katero želi v domove vpeljati novo raven. Inovacija, ki sodi v sam vrh oblikovalskih in tehnoloških dosežkov, je zdaj po odličnih odzivih v ZDA in na Japonskem na voljo tudi evropskim uporabnikom, ki želijo uživati v zabavnih vsebinah tudi doma.Projektor Sony 4K Ultra Short Throw LSPXW1

147 palcev na beli steni

Sonyjev projektor združuje visoko tehnološko zmogljivost in z več nagradami potrjen elegantni dizajn. Postavljen pred belo steno preseneti predvsem s 147-palčno sliko, ki prikaže štirikrat več podrobnosti v primerjavi s polno visoko ločljivostjo (Full HD). Projektor, ki je že prejel tudi oblikovalski nagradi Red Dot Award (Product Design 2015, Best of Best) in 2015 iF design, postavlja nove smernice v notranjem oblikovanju in opremljanju bivalnih prostorov, saj njegova minimalistična zasnova elegantno dopolni vsak prostor. Projektor Sony 4K Ultra Short Throw LSPXW1To razkriva in potrjuje Sonyjevo zavezanost k ustvarjanju dizajna, ki izpopolnjuje tako z obliko kot s funkcionalnostjo. Sony in, ki že skoraj sedem desetletij postavlja smernice dizajna prihodnosti. 4K projektor Sony Ultra Short Throv je  še ene v družbi oblikovno dovršenih produktov, ki združuje najsodobnejšo tehnologijo z modernim in intuitivnim videzom.


Projektor Sony 4K Ultra Short Throw LSPX-W1S je uresničuje vizijo Life Space UX in po dobrem sprejemu v ZDA in na Japonskem prihaja tudi v Evropske trgovine.
Projektor Sony 4K Ultra Short Throw LSPXW1

Projektor,sony,4k,ultra short throw,lspx-w1sOglejte si s klikom: www.youtube.com/watch?v=fd-gIb6SvLo

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.