Na ogled

Strokovno

Sony produktni otokSony je v Big Bangu poskrbel za poseben kotiček, kjer lahko uporabniki in ostali, ki jih to zanima, preiskusijo Sonyjeve izdelke. Pri Sonyju pravijo, da je preizkušnja v prvi osebi tista, ki edina šteje in tudi prepriča.

S tem razlogom so izbrani izdelki odslej na voljo za testiranje in osebno doživljanje na voljo na enem mestu. Ob uradni otvoritvi in predstavitvi  fotoaparatov Sony DSC-RX10 in Alpha ILCE7/ 7R je o Sonyjevi strategiji govoril Rok Grobelšek, predstavnik SONY foto in video za našo regijo.

Sony produktni otok Aleš FevžerFotografske nasvete in uporabniške izkušnje sta predstavila tudi Sonyjeva ambasadorja fotografije, Aleš Fevžer in Klemen Udovč. Aleš Fevžer, priznani športni fotograf, ob tem dodaja: »Ključ do uspeha je uporabnike navdušiti že ob prvem stiku s produktom in preizkusiti produkte na lastne roke, kar bo Sony odslej zagotavljal na enem mestu. Po tem produkta uporabnik več ne bo izpustil iz rok.« Mnenju se pridružuje tudi ljubiteljski fotograf Klemen Udovč, ki pritrjuje, da: »Sony z inovacijami na področju fotografije navdušuje vselej znova in znova«.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.