Sony BRAVIA LCD 3D

Ima vse in še velik je

Novi 4K TV se ponaša z zaslonom 4K LCD, ki predvaja 8,29 milijonov slikovnih točk, kar zagotavlja štirikrat višjo kakovost slike kot pri običajnem Full HD TV. Z vgrajeno tehnologijo ‘4K X-Reality PRO’ dodatno omogoča močan pogon, ki pametno prilagodi različne vsebine na ločljivost 4K LCD TV. Vsebine različnih ločljivosti, HD ali Blu-ray vsebine spremeni v osupljivo, visoko kakovostno sliko s 4K ločljivostjo. Gledalec tako uživa v izjemno jasni in realistični sliki s panoramskim 60-stopinjskim zornim kotom, ki omogoča gledanje tudi na zelo kratki razdalji.

TV Sony Bravia KD84X9005Nova Sony BRAVIA omogoča tri dimenzionalni zvok zahvaljujoč desetim vgrajenim zvočnikom, ki so optimizirani za velike TV zaslone. Gledalce prepriča tako z globokimi basi kot tudi z visokimi toni, dodatno pa ponuja tudi predvajanje visoko ločljivih fotografij, ki jih pretvori v velikosti plakata. ‘PlayMemories Studio’  (‘PlayStation®3’ programska oprema) ponuja preprosto kategoriziranje fotografij in njihovo predvajanje v visoki ločljivosti na 4K TV.
    
Sony je svojo vnemo za 4K vsebine sprva gradil v profesionalnem okolju pri kinematografskih projektorjih, snovanju produkcijske opreme za snemanje po vsem svetu, vključno z vodilno CineAlta F65 kamero za snemanje 4K vsebine. Pred kratkim je lansiral tudi ‘VPL-VW1000ES’ domači kinematografski projektor za družinsko uporabo, ki je bil med potrošniki odlično sprejet.
    
V prihodnosti si bo Sony še naprej prizadeval krepiti serijo BRAVIA kinematografskih televizorjev 4K ločljivosti, ki ponujajo nove razsežnosti uživanja ob gledanju televizije.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.