V prostem krogu

360°brezžičnega zvoka


Zvočnik Philips BT6000 Woox InnovationsWoox Innovations je predstavil najnovejši dodatek k seriji Philipsovih prenosnih zvočnikov, ki je odporen proti kapljam, s krepkim ohišjem in opremljen s tehnologijo brezžičnega predvajanja glasbe.

Preberi več

iF za Woox innovations!

Štiri nagrade za Philips  


Philips Soundbar HTL6145C - WOOXPhilips je za izdelke Woox Innovations prejel kar štiri nagrade iF designa za slušalke, soundbar in brezžični zvočnik. Philipsovo sodelovanje s priznanimi imeni tako dobiva potrditev tudi na uveljavljenih tekmovanjih.

Preberi več

Dvojni Fidelio

Zvočni stolp PhilipsZvočni sistem Philips Fidelio DTV9030Zvočni sistem Philips Fidelio DTM9030 je z dvema zvočnima stolpoma namenjen navdušencem zvoka in oblike, ali preprosto povedano, je lep in oddaja odličen zvok iz različnih virov.

Preberi več

Glasba z nami

Prenosni Philips


Prenosni radio Philips AZ1890_12 Woox InnovationsPomlad je že v zraku in ni daleč čas, ko bomo uživali na prostem. Prenosni radio Philips AZ1890T/12 nas v odprtem okolju pripravi na uživanje v najljubših ritmih in omogoči, da je glasba z nami tudi tam, kjer je sicer nebi bilo.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.