Partymaker!

Philips Hi-Fi sistem FWP3200D

Lahko je tudi mešalna miza

Sistem ponuja vse funkcionalnosti mešalne mize, saj lahko nanj priključimo iPhone, iPod in USB-naprave, med katerimi se lahko  preprosto preklaplja in meša glasbo. Ljubitelji domačih zabav imajo tako na voljo pripomoček "vse v enem", ki zlahka postane središče vsake zabave. Opremljen je s številnimi priključki, ki omogočajo predvajanje avdio-datotek iz različnih virov. S tem je ustrezno "povezljiv" in datoteke črpa iz različnih virov, ki so danes med mladimi tako zelo priljubljeni, predvsem pa vedno pri roki.

Enostaven priklop

Philips Hi-Fi sistem FWP3200DPriklop je enostaven, saj se izvaja z dvema vrtečima se priključkoma za iPod (iPod classic, iPod mini, iPod nano, iPod shuffle, iPod touch 2., 3. in 4. generacije) in/ali iPhone (iPhone, iPhone 3G in 3GS ter iPhone 4 in 4S), ki med prenosom datotek priključene naprave tudi polnita. Da bodo zabave minile v ritmu najbolj priljubljenih ritmov in skladb, je mini Hi-Fi sistem opremljen še s priključkoma za USB in 3,5 mm stereo, ki omogočata predvajanje skladb formata MP3, shranjenih na napravah USB ali MP3 predvajalnikih.

Karaoke

Tistim, ki ne zdržijo brez petja novi Philips namenja priključka za dva mikrofona. Podrobnosti zvoka lahko DJ nadzira preko DJ-aplikacije in drsnikov za preklapljanje med avdio viri. Ko zmanjka idej ali ko se odvrtijo vse skladbe, pa lahko DJ za osvežitev poskrbi tudi z glasbenimi vložki radijskih postaj.

Philips Hi-Fi sistem FWP3200DZmogljiv

Dva vidna zvočnika s skupno izhodno močjo 300 W streseta še tako zaspane poslušalce, če pa to slučajno ne zadošča, za dodaten »boom« in vrhunski zvok poskrbi napredna tehnologija MAX sound, ki elektronsko prilagaja predvajane skladbe in nastavitve glasnosti, kar se sliši predvsem v izjemnih bas učinkih in čistem zvoku, brez popačenj. Mini 'party machine*', kot jo imenujejo pri Philipsu, ima vgrajeno dinamično razsvetljavo s katero sprošča zanimive svetlobne učinke v ritmu glasbe.

Philipsov mini Hi-Fi sistem FWP3200D je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 329 €.

* Naprava za zabavo

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.