Philips Fidelio in Mikro

Philips Mikro DCM3175

Philips Mikro DCM3175Philipsov mikro glasbeni sistem DCM3175 je napredni avdio sistem s sodobnim, elegantnim dizajnom ter izjemno zvočno zmogljivostjo. Sistem namreč sestavlja le ena enota v obliki bloka, v kateri je skritih kar pet zvočnikov. Oblikovani so pod kotom, kar skupaj z izhodno močjo 80 W RMS in prostorskim sistemom 2.1 zagotavlja izjemno realistično doživetje zvoka. Za doživetje bogate glasbene izkušnje pa skrbi tudi napredna tehnologija Digital Sound Control, ki ponuja pet že prednastavljenih načinov (Jazz, Rock, Pop in Classic) za optimizacijo frekvenčnega razpona različnih glasbenih stilov. Vsak izmed teh, s pomočjo tehnologije grafičnega izenačevanja, samodejno prilagodi zvočno ravnovesje in poudari  najpomembnejše zvočne frekvence v izbranem glasbenem slogu.

Video predstavitev


Philips Fidelio Docking DTM5095

Philips Fidelio Docking DTM5095Za nekoliko bolj zahtevne uporabnike je Philips izdelal priklopni sistem Philips Fidelio Docking DTM5095, ki ponuja kombinacijo kristalno čistega zvoka, intenzivnih bas-učinkov, sodobnega dizajna in visoke vzdržljivosti. Tudi Docking je sestavlja le iz ena enota, ki na videz spominja na stolp. Odlikuje ga izhodna moč zvočnikov kar 200 W RMS in prostorski sistem 3.1, ki skupaj zagotavljata vrhunsko glasbeno doživetje.

Tehnologija

Prednosti Philips Fidelio ter Mikro sistemovZa popolnoma čist zvok, ki vsebuje vse podrobnosti, kot so si jih zamislili izvajalci, pa skrbita tehnologiji LivingSound in Pure digital sound. Prva skrbi za širši prostor optimalnega zvočnega predvajanja, ki je pri navadnih stereo predvajalnikih mnogo ožji. Druga pa s samodejno digitalno obdelavo vseh zvočnih posnetkov skrbi za popolno jasnost predvajanih zvokov.  

Kompatibilnost

Philips Fidelio Docking DTM5095Oba sistema omogočata predvajanje glasbe z različnih medijev in virov, saj podpirata MP3/WMA-CD, CD in CD-RW, vgrajeni pa imata tudi funkciji USB Direct in Audio in. Prva omogoča preprost priklop pomnilnih naprav USB ter predvajanje glasbe neposredno iz USB-naprav, funkcija Audio in pa omogoča neposredno predvajanje glasbe z različnih avdio predvajalnikov, kot so MP3 ali MP4. Prednost obeh sistemov je opremljenost z Applovim mini priključkom Lightning, ki omogoča neposredno predvajanje glasbe z iPhona 5, iPodov in iPadov zadnje generacije. Dodatna funkcionalnost priključka je polnjenje Applovih naprav med predvajanjem priljubljene glasbe in zvokov s posnetkov in filmov. S tem poskrbimo za vsaj en (polnilni) kabel in eno napravo za predvajanje glasbe manj v že tako nasičenih bivalnih in poslovnih prostorih. Philips Fidelio Docking DTM5095 se lahko povezuje tudi prek Bluetootha, ki omogoča brezžično predvajanje avdio datotek z naprav, kot so tablice, osebni računalniki in pametni telefoni. Seveda pa za uporabo obeh sistemov ni nujno nanje priključiti zunanjo napravo, saj imata oba tudi radio, uro in alarm, njuno upravljanje iz udobne zofe pa omogoča daljinski upravljalnik.

Video predstavitev

Philipsov glasbeni sistem Micro DCM3175 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 299,99 €, vrhunski Fidelio Docking DTM5095 pa po priporočeni maloprodajni ceni 499,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.