Zvočna palica?

Črn in eleganten

Philips Soundbar HTL3120Philipsov Soundbar HTL3120 očara že s svojim večnim klasičnim dizajnom v elegantni črni. Celotna tehnologija je vgrajena le v eno komponento, kar poleg estetskega učinka zagotavlja še velike prostorske prihranke in izjemno preprosto uporabo. Soundbar lahko preprosto pritrdimo na steno ali postavimo na vrhnji del TV-omarice in tako na težave z nameščanjem dodatnih zvočnikov in zakrivanjem kablov pa lahko popolnoma pozabimo.

Philips Soundbar HTL3120Kljub temu, da je Soundbar le enokomponentni sistem, ne ponuja kompromisov na področju zvoka. Odlikuje ga napredna tehnologija Philips Virtual Surround Sound, ki z repliciranjem soničnih značilnosti zagotavlja vrhunski prostorski zvok, kot ga ponujajo hišni sistemi s kanalno razporeditvijo 5.1. Za bolj realističen in bogat zvok, kot v kinu, pa skrbi 120 W izhodna moč zvočnikov, v kombinaciji s tehnologijama Dolby Digital in DTS. Za dodaten “bum” ob gledanju najljubših video vsebin in poslušanju glasbe so Philipsovi strokovnjaki v sistem hišnega kina vgradili še 3-palčni gonilnik, ki zagotavlja globoke učinke basa.

Philips Soundbar HTL3120Soundbar HTL3120 zagotavlja številne možnosti za predvajanje avdio in video datotek z različnih medijev. Vgrajeno ima funkcijo Audio in, ki podpira neposredno predvajanje avdio in video vsebin z naprav, kot so MP3-predvajalniki, iPod ali iPhone.

Zahvaljujoč WiFi in Bluetooth lahko dostopamo tudi do datotek, ki jih imamo shranjene na svojih tablicah, osebnih  računalnikih ali pametnih telefonih. Neposredno z USB-naprav lahko predvajamo datoteke v MP3 in WMA formatu, na voljo pa sta tudi dva izhoda HDMI. Soundbar predvaja tudi ploščkeBlu-Ray, prek funkcije EasyLink pa lahko priročno vse naprave, priključene na Soundbar, upravljate le z enim daljinskim upravljanikom.

Philipsov hišni kino sistem Soundbar HTL3120 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 199,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.