Philips Fidelio Soundbar HTL9100

Nagrajen na CES-u

Philips Fidelio Soundbar HTL9100 CES 2013Philipsov Soundbar HTL9100 je dobitnik nagrade za mednarodne inovacije na CES 2013 (Innovations international CES 2013), ki prepriča že s svojim minimalističnim ovalnim dizajnom v elegantni črni barvi, s katero zagotavlja popolno prileganje sodobni opremi, ob minimalni porabi prostora.

Philips Fidelio Soundbar HTL9100Enokomponentni sistem hišnega kina odlikuje napredna tehnologija Philips Virtual Surround Sound, ki z repliciranjem zvočnih značilnosti zagotavlja vrhunski prostorski zvok, kot ga ponujajo hišni sistemi s kanalno razporeditvijo 5.1. Na težave z nameščanjem dodatnih zvočnikov in zakrivanjem kablov lahko pri Soundbaru HTL9100 popolnoma pozabimo, saj so vse komponente med seboj povezujejo brezžično, sistem prostorskega zvoka pa lahko vzpostavimo po potrebi.

Za to, da smo uporabniki vedno deležni najboljše zvočne izkušnje, poskrbijo posebni senzorji, ki samodejno zaznavajo postavitev zvočnikov in glavne komonente v prostoru ter glede na njihovo postavitev optimizirajo kakovost zvoka.

Philips Fidelio Soundbar HTL9100Za bolj realističen in bogat zvok - kot v kinu - pa skrbi 120 W izhodna moč zvočnikov, v kombinaciji s tehnologijama Dolby Digital in Pro Logic II. Napolnjeni zvočniki brezžično delujejo kar do 10 ur.

Fidelio Soundbar HTL9100 podpira tudi funkcijo Blutooth, ki uporabnikom omogoča predvajanje najljubše glasbe z drugih naprav, kot so tablice, pametni telefoni, prenosni računalniki, iPod ali iPhone.

Philips Fidelio Soundbar HTL9100

Ena izmed odlik hišnega kino sistema Fidelio Soundbar HTL9100 je tudi predvajanje 3D-video vsebin v vrhunski zvočni kakovosti, ali celo v 5.1 in 7.1 prostorskem zvoku, saj s kar dvema HDMI priključkoma omogoča povezavo s televizorjem in drugimi napravami.

Philipsov hišni kino sistem Fidelio Soundbar HTL9100 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 799,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.