Philips in DJ Armin van Buuren

Od kaset do CD-jev

Od kaset do CD-jev – Philips se ponaša z bogato zgodovino, saj v svetu avdio inovacij nenehno skrbi za spreminjanje 'pravil'. Skupaj želimo spodbuditi čim več ljudi k poslušanju, ustvarjanju in deljenju glasbe, ki jo imajo radi,” je povedal Armin van Buuren. “Oboževalci me pogosto sprašujejo, katero opremo naj kupijo, ko želijo začeti z mešanjem svoje glasbe. Velikokrat se zgodi, da je oprema za mešanje zelo draga, zato smo z M1X želeli ustvariti nekaj, kar bi bilo dostopno vsem. Poudariti velja tudi, da M1X lahko uporabljamo kjerkoli; na plaži, v parku ali na ulici.

Ker smo pri Philipsu obsedeni z zvokom, odslej sodelujemo z Arminom van Buurenom, s svetovno ikono, ki to strast deli z nami,” je dejal Wiebo Vaartjes, izvršni direktor pri Philips Lifestyle Entertainment. “Z Arminom, ki ima edinstvene vpoglede, delamo skupaj vse od skic do končnega izdelka in z inovacijami omogočamo, da lahko svojo strast do dobre glasbe delijo tudi ostali zagreti posamezniki.

Philips in DJ Armin Van Buuren - M1X – DJPrvi rezultat sodelovanja je M1X – DJ-ozvočenje, ki ga združujeta elegantno načrtovana estetika in za uporabo preprost vmesnik z inovativno tehnologijo, ki omogoča mešanje, predvajanje in deljenje svoje glasbe v eni prenosni napravi. Združuje DJ-krmilnik in zvočni sistem, ki je združen s priključkom Lightning in Bluetoothom ter brezhibno deluje tudi z Algorddimovo aplikacijo djay 2 app.

Armin van Buuren – voditelj in glasbeni inovator

Armin Van Buuren

Armin van Buuren, ki velja za enega največjih izvajalcev v elektronski glasbeni sceni, je svojo pot pričel kot najstnik in je s svojimi več kot petnajstletnimi izkušnjami najbolj prepoznaven izvajalec Trance glasbe. Petkrat je osvojil naslov najboljšega DJ-izvajalca po raziskavah DJ Mag, od leta 2001 pa gosti svojo oddajo State of Trance, ki v 26 državah po vsem svetu dosega 20 milijonov poslušalcev tedensko. Trenutno glasbo predvaja v največjem klubu Privilege na Ibizi in še naprej ustvarja inovativno in všečno glasbo, ki je odlično sprejeta tako s popularne, kot tudi s strani kritikov.


Philips in DJ Armin van Buuren skupaj predtavljata ozvočenje M1X – DJ.

Philips, DJ, M1X, Armin Van Buuren, ozvočenje, kaseta, Disco Privilege, Ibiza

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.