Sistem Bluetooth zvočnikov

Za mobilne naprave

Sistem Bluetooth zvočnikov Sharp GX-BT7Novi sistem Bluetooth zvočnikov GX-BT7 je popolna rešitev za dlančnike, pametne telefone ali prenosne računalnike. Z njim lahko pozabite na kable, saj z Bluetoothom lahko glasbo predvajate brezžično. Set je združljiv s praktično vsemi multimedijskimi sistemi, zato je sinhronizacija zasnovana tako, da je enostavna ne glede na povezovano napravo.

Sistem Bluetooth zvočnikov Sharp GX-BT7Zanimiva rešitev, ki jo je Sharp uporabil pri novem zvočniškem sistemu je tehnologija NFC. Zaradi NFC oznak s setom večurna sinhronizacija sistema ni potrebna. NFC oznake lahko namestite kjerkoli v prostoru pri razdalji 10 metrov od zvočnika. Na ta način se vam ni več treba približati napravi za povezavo z virom signala, kar pride v poštev s številnimi drugimi napravami na trgu. Enostavno postavite pametni telefon ali dlančnik blizu oznake.

Sistem Bluetooth zvočnikov Sharp GX-BT7GX-BT7 sistem Bluetooth zvočnikov podpira tudi Android Open - Accessory protokole. Pri povezavi naprave s sistemom Android prek USB lahko deluje na običajen način. Pri uporabi strani, kot so YouTube, pri gledanju filmov, igranju iger ali poslušanju glasbe na spletu ni nobenih tehničnih ovir, saj zvočnik ne podpira le MP3 in WMA formatov, temveč lahko tudi pretvori digitalni signal v PCM.

GX-BT7 je združljiv tudi z vsemi napravami Apple (do iPhone 4S) in standardnimi pomnilniškimi napravami USB. Vse naprave, povezane z novim Sharpovim avdio sistemom, bodo polnjene istočasno.

Nov Sharpov sistem zvočnikov je zasnovan unikatno. Cilindrična oblika in stil naprave sta oblikovana v skladu z zadnjimi trendi. Krasijo ga LED diode, ki utripajo v ritmu glasbe. Naprava ima tudi električno voden mehanizem, ki ločuje zvočnika in tako ustvarja originalen zvok. Dopolnjuje "vesoljski" dizajn GX-BT7, zato ga bomo nedvomno cenili vsi navdušenci Vojne Zvezd.

Ključne funkcije GX-BT7Sistem Bluetooth zvočnikov Sharp GX-BT7

  • Brezžični sistem Bluetooth zvočnikov
  • Polna združljivost z napravami Apple prek IAP in vrat USB
  • Mobilni mehanizem z originalnim zvokom
  • Modra LED osvetlitev ozadja, sinhronizirana z ritmom glasbe
  • Skupna izhodna moč 20 W
  • Dve oznaki NFC in stojalo za iPad vključeno
  • Nizka poraba energije - le 0,4 W v načinu pripravljenosti

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.