SoundRing

Brezžični zvočnik Philips SoundRingPriročen

Zvočnik je priročeno majhen in prav prisrčno eleganten. Moč, ki jo ponuja je 16 W, uradno pa sliši na ime Philips SoundRing SBT3700/10, ki s pomočjo tehnologije Bluetooth glasbo kar samodejno črpa z Applovih in Androidnih naprav, neposredno iz programa iTunes na računalniku ali drugih naprav s tehnologijo Bluetooth.


Audio-InBrezžični zvočnik Philips SoundRing

Prek priključka audio-In lahko z zvočnikom povežemo tudi naprave brez tehnologije Bluetooth. Zvočnik je oblikovan tako, da pritegne pogled in dobro zveni s kateregakoli kota. Philipsova tehnologija FullSound poskrbi za optimalno kakovost zvoka. Z uporabo najnovejše tehnologije Digital Signal Processing samodejno pretvori katerikoli format datotek, ga dinamično analizira in ga nato kakovosti primerno predvaja tako, da je izguba polnosti zvoka čim manjša.

Brezžični zvočnik Philips SoundRing
Vsestranski

SoundRing ima vgrajeno vzdržljivo baterijo, ki se polni, ko je zvočnik položen na priložen nastavek. Njegovo vsestrankost pa širi priročen mikrofon, ki omogoča brezžično telefoniranje. Zvočnik lahko koristimo kjerkoli doma ali ga vzamemo s seboj v avto, na vrt, plažo, smučanje ali piknik in si dan popestrimo z najljubšo glasbo.

Philipsov zvočnik SBT3700/10 je pri nas že na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 199,99 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.