Zvočniki za iPhone 5


Philips že predstavlja novo inovativno linijo priklopnih postaj za iPhone 5, ki imajo vgrajen tudi Applov novi priključek Lightning. Philipsove zvočnike lahko povežemo s katerokoli najnovejšo Applovo napravo, kar na globalnem trgu predstavlja popolno novost, pohvalijo pa se tudi s privlačnim dizajnom, najbolj naprednimi tehnologijami obdelave analognih in digitalnih formatov ter vrhunskim zvokom.

Inovativno linijo Philipsovih zvočnih postaj za Applove naprave nove generacije z novim priključkom Lightning, sestavljata dva glasbena sistema (Philips Lifestyle Music System - DCM2067, Philips Urban Micro System - DCM3155), dve priklopni postaji z zvočniki (Philips Room to Room Docking Speaker - DS3205, PhilipsPortable Docking Speaker - DS7580) in priklopna postaja z zvočniki, ki je prilagojena za spalnico (Philips Bedroom Docking Speaker -DS1155).

Urban Micro System

Philips Urban Micro sistem DCM3155

Philips Urban Micro System(DCM3155) je napredni avdio sistem, ki se pohvali z izjemno sodobnim in modernim dizajnom, kot tudi vrhunsko zvočno zmogljivostjo. Posebnost sistema so zvočniki, oblikovani pod kotom, ki z izhodno močjo 50 W RMS zagotavljajo izjemno realistično doživetje zvoka, kot so si ga zamislili ustvarjalci. Sistem je opremljen tudi s predvajalnikom CD-jev in radiem.

Lifestyle Music System

Sistem Philips Lifestyle Music System(DCM2067) navdušuje z elegantnim in ozkim dizajnom, ki se odlično poda v vsako sodobno stanovanje. Opremljen je s CD-predvajalnikom in radiem, prek priključka Lightning pa omogoča tudi polnjenje in predvajanje glasbe z naprav z novim Applovim priključkom. Kljub izredno nizkemu vplivu na okolje pa z izhodno močjo 20 W RM zagotavlja vrhunsko zvočno doživetje.

Portable Docking Speaker

Philips Portable Docking SpeakerPrenosno postajo Philips Portable Docking Speaker (DS7580) prav tako odlikuje izjemno ozka in priročna oblika, ki nam omogoča, da sistem preprosto pospravimo v torbo. Prenosni zvočnik navdušuje z izjemno zvočno zmogljivostjo, saj je opremljen z napredno tehnologijo wOOx, ki zagotavlja bogate in globoke učinke basov. Natančno uglaševanje med gonilniki zvočnikov pa zagotavlja izjemno gladek prehod med nizkimi, srednjimi in visokimi frekvencami, kar poskrbi za čist in kristalno jasen zvok. S priklopno zvočno postajo lahko v svoji najljubši glasbi uživamo kjerkoli, saj nam vgrajena baterija zagotavlja do 8 ur predvajanja.

Philips Room to Room Docking Speaker

Philips Room to Room Docking speaker

Priklopna zvočna postaja Philips Room to Room Docking Speaker(DS3205) navdušuje z razgibano krožno obliko, ki deluje kot ličen dodatek k notranji opremi. V dom prinaša vrhunsko zvočno izkušnjo, saj zagotavlja čist in jasen zvok ter uravnotežene učinke basov, kar zagotavljajo zvočniki, narejeni iz prestižnega neodijevega materiala.

Bedroom Docking Speaker

Philips Bedroom Docking Speaker (DS1155) je priklopna postaja z zvočnikom, prilagojena za spalnico. Odlikuje jo 360-stopinjski dizajn Philips Bedroom Docking Speakerzvočnika, ki zagotavlja razpršenost zvoka po celotni spalnici. Postaja ima vgrajen tudi prikazovalnik ure, ki se samodejno sinhronizira z uro, nastavljeno na uporabnikovem iPhonu. Priročnost zvočne postaje pa se odraža tudi z režo USB, ki omogoča polnjenje dodatnega mobilnega telefona.

Philips je eden izmed vodilnih proizvajalcev priklopnih zvočnih postaj na svetu in tudi vodja na evropskem tržišču. Najnovejša inovativna linija priklopnih postaj za Applov iPhone 5 s priključkom Lightning bo te dni na voljo pri izbranih ponudnikih v tujini, pri nas pa jo pričakujemo aprila 2013.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.