Glasba tudi na cesti

Brez omejitev

Philips urbani zvočnik DOT

Glasba je postala pomemben del našega življenja in nas spremlja na vsakem koraku. Pri Philipsu so v tem zaznali tržno nišo in se tako potrudili, da nam dostop do glasbe ponudijo tudi tam, kjer smo jo doslej morda pogrešali. Nova Philipsova brezžična zvočnika omogočata poln in čist zvok tudi "na terenu", saj z uporabo Bluetootha predvajata glasbo iz pametnih naprav, prenosnikov, televizij in konzol za računalniške igre ne glede na to kje smo.

Oglat, za zunaj in znotraj

Philips Urbani zvočnik BR-1X (SB5200)Model Philips BR-1X (SB5200) je namenjen aktivnim uporabnikom. Omogoča dve nastavitvi: prva je namenjena uporabi v notranjih prostorih, ki jih napolni s svežim in čistim zvokom, s preklopom na zunanjo uporabo pa s polnim glasnim zvokom požene kri po žilah. Če je žurka prava seveda.

BR-1V je opremljem je z wOOx tehnologijo, ki poskrbi za globoke močne base brez hreščanja. S čvrstim dizajnom, praktičnim paščkom in vzdržljivo baterijo (ki jo lahko ponovno polnimo), se prilagaja potrebam aktivnega posameznika, ki ga lahko zato brez skrbi vzame kamorkoli. Da je vzdržljiv dokazuje že s svojim videzom, ki je tudi sicer v pravem trendu. Med seboj lahko povežemo več zvočnikov BR-1X in s tem ustvarimo ozvočenje za "močnejše" potrebe. Za še večjo praktičnost ima BR-1X vgrajen tudi mikrofon, ki omogoča brezžično telefoniranje.

DOT - za eno dlan

Philips Urbani zvočnik DOT (SB200)Majhen zvočnik Philips DOT (SB2000), ki je velik ravno toliko, da se prilega v dlan, nas najprej navduši s kakovostjo zvoka in svojo priročnostjo, ki sta v primerjavi z velikostjo naravnost odlični. Je praktično neuničljiv, odporen je na udarce in vlago in ga lahko uporabljamo vedno in povsod, ne glede na vreme in okoliščine. Čeprav je majhen, predvaja visokokakovosten zvok.

Philips Urbani zvočnik DOT (SB200)Vgrajen ima senzor, ki predvajanje glasbe samodejno izključi, če ga obrnemo »na glavo« in tudi vključi nazaj, če ga znova obrnemo. Vzdržljiva baterija za ponovno polnjenje in mikrofon za brezžično telefoniranje ga uvrščata med bolj praktične naprave, saj lahko z njim tudi telefoniramo. Praktično oblikovan je DOT uporaben skoraj povsod, v pisarni, spalnici in dnevni sobi, še najbolj pa na odprtem, recimo v parku, na pikniku, smučišču, plaži in izletu.
Priporočena maloprodajna cena za model zvočnika Philips BR-1X je 99,99 EUR, za Philips DOT pa 79,99 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.