Brezžično

Glasba, film ali igra

Philips zvocnika BTS5000W in BTS3000GPhilipsova nova zvočnika BTS5000W in BTS3000G sta zasnovana z namenom brezžične povezave. To nam omogoča, da kakovostno glasbo uživamo brez omejitev, brezžično, ob uporabi povezave Bluetooth® (aptX® in AAC). No, pri Philipsu zvočnikov seveda niso želeli omejiti zgolj na brezžično povezavo, zato so jima namenili še priključek za optični kabel. Na ta način ju lahko povežemo s televizorjem, računalnikom ali igralno konzolo.

Bass Reflex

Oba modela predvajata natančen, čist in močan zvok. Tehnologija Bass Reflex Speaker System ga obogati z globokimi, natančnimi in čistimi basi. Philips zvocnika BTS5000W in BTS3000GČe se vam zdijo vsi zvočniki enaki, vas moramo posebej opozoriti na to, kar jih razlikuje od ostalih zvočnikov s podobno tehnologijo. V primeru novega Philipsovega dvojčka je razlika predvsem v dodatni cevi za bas, ki je usklajena z nizkotoncem. To zvočnikom omogoča, da natančno in uglašeno predvajajo tudi zelo nizke tone, ki jih sicer zaradi drugih omejitev nebi zmogla.

Control!

Tehnologija Treble in Bass Control je zadolžena za nastavitve. Omogoča ravnovesje med zelo visokimi in zelo nizkimi toni. Tako usklajeno predvajanje je bolj harmonično in se izogiba interferencam mejnih tonov, naj gre za visoke ali nizke. Nastavitve so tako vedno samodejno uravnane na najboljšo kombinacijo. Največja izhodna moč modela BTS5000W je 100 W, modela BTS3000G pa 30 W.

Oblika zvočnikov ni klasična, tudi velikost ni izjemna, vsekakor pa zvočnike odlikuje kompakten dizajn, ki se prilega vsakemu še tako dinamičnemu življenjskemu stilu, medtem ko je obllika primerna skorajda vsakemu okolju.

Philips zvocnika BTS5000W in BTS3000G

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.