Majhen in velik

TV zvok je lahko boljši

Sony Soundbar HT-CT770 CES 2014Zvočnika HT-CT770 in HT-CT370, ki po prostoru širita bogat virtualni prostorski zvok in močne base, nam skočita na pomoč, ko želimo pred domačim televizorjem, ustvariti bolj realno doživljanje TV vsebin. Zvočnik Base Speaker HT-XT1zmore zanimive zvočne dimenzije, obenem pa diskretno dopolnjuje videz televizijskega sprejemnika.


Enostavno povezovanje

Sony Soundbar HT-CT370 CES 2014Tehnologija 2.1-kanalnega digitalnega ojačevalnika S-Master™ vdahne življenje tako televizijskim oddajam in filmom kot tudi glasbenim vsebinam in igram. Posamezni instrumenti in dialogi so z njo kristalno čisti. Procesiranje S-Force Pro Front SurroundTM je zaslužna za odlično razporeditev zvoka po celem prostoru.

Novost pri zvočniškem modulu Sound Bar je ClearAudio+TM, ki nam nudi popolno prileganje zvoka kateremu koli viru, od najnovejših hollywoodskih uspešnic, poslušanja koncertov na DVD-ju do glasbe iz pametnega telefona. Tehnologija združuje strokovno znanje in izkušnje s področja tehnologije za digitalno obdelavo signalov, ki jo Sony razvija že vrsto let. S podporo za DTS-HD in Dolby TrueHDpa je kakovost zvoka samo še boljša.

Voice/Glas!

Zanimiva in izvirna je možnost, ki jo ponuja gumb »Voice« (Glas). Ta vsem, ki si želimo prisluhniti zvoku v kristalni jasnosti (poročila na primer), omogoči ravno to. Če si želimo postopnega povečevanje glasnosti, pa je tu še dodatna funkcija za spreminjanje glasovne jakosti.

Deljenje

Zvočniški modul Sound Bar in TV zvočnik Base Speaker omogočata enostavno deljenje glasbe s pametnim telefonom, tablico ali drugo Bluetooth® napravo. Še enostavneje pa je, če vir podpira NFC, saj ta omogoča, da se z le enim dotikom mobilne naprave povežemo z zvočniki. Združljivost z AAC kodekom zagotavlja čist in podroben digitalni zvok.

Sound Bar in TV zvočnik Base Speaker je mogoče upravljati prek Bluetooth povezave tudi s pametnimi telefoni in tablicami prek brezplačne aplikacije SongPal. Tako lahko spreminjamo nastavitve ClearAudio+, nizkotoncev ter ostalih zvočnih nastavitev.

Sound Bar HT-CT770 in HT-CT370

Na voljo sta dva nova modela Sound Bar. CT770 je idealen za televizorje z velikim zaslonom, saj premore 330W skupne izhodne moči. Z dvema 20mm visokotoncema (tweeter units) in enim 160mm nizkotoncem izvabi kar največ iz vsakega akcijskega filma ali koncertne predstave. Tudi CT370 prinaša 300W zvoka, le da je v nekoliko manjši izvedbi.

Sony Sound Bar HT-CT tehnične lastnosti

Modula sta visoka samo 5 cm, zato se neopazno poistovetita s televizorjem, ne da bi pri tem zakrila zaslon ali IR senzor. Lahko ju vgradimo tudi v steno.  Kljub vitkemu profilu Sound Bar nudi odličen zvok, pri čemer veliko pripomore nov zvočni difuzor, ki zvok gladko in enakomerno razprši po celotnem prostoru.

Vir globokih in nizkih zvokov ter bučanja je močan brezžični nizkotonec. Postavimo ga lahko kamorkoli v prostoru. S postavitvijo se lahko celo poigramo in ga postavimo horizontalno na polico, ga skrijemo pod kavč ali pa ga vertikalno položimo na katero koli večjo ravno površino.  

TV zvočnik Base Speaker HT-XT1

Sony TV Base Speaker HT-XT1Če želimo izboljšati zvok TV sprejemnika brez kupa dodatnih kablov in številnih zvočnikov, lahko to storimo z zvočnikom  HT-XT 1, ki je v bistvu domiselna, prostorsko učinkovita, predvsem pa preprosta rešitev.

TV zvočnik Base Speaker se ujema s televizorji BRAVIA velikosti do 50''.  Njegove linije so tanke, površina pa svetleča ter odporna na. Nastavitve so preproste – televizor priključimo prek vhoda HDMI in že je pripravljen na zabavo z 2.1-kanalnim virtualnim prostorskim zvokom.

Oba modela Sound Bar in TV zvočnik Base Speaker bodo v Evropi na voljo od aprila 2014. 
Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.