Giga zabava!

Premičen

Zvočnik Samsung MX-HS8500 GIGASamsungov zvočniški sistem MX-HS8500 GIGA je zaradi vgrajenih koles še bolj uporaben, saj  ga lahko takoj prestavimo skoraj kamorkoli, kjer potrebujemo 2500W zvoka, vključno s svetlobnimi učinkinki.

Brez vibracij

Kvaliteten zvok MX-HS8500 dajejo odlični zvočniki, moč vibracij pa blaži posebna tehnologija, ki obenem ustvarja zvočni pritisk, ta pa proizvaja močen in udaren zvok. Z večplastno papirnato opno je Samsung dosegel tako čvrstost kot elastičnost, ki jo zahteva dober nizkotonski zvok. 15-palčni nizkotonci sežejo celo do 35 Hz, te frekvence pa boste drznejši žurerji čutili v kosteh. Zabavo lahko popestrimo z raznobarvnimi prilagodljivimi lučmi, ki skupno omogočajo 15 svetlobnih kombinacij. Med njimi je osem takoimenovanih didžejskih, ki pomagajo ustvariti primerno vzdušje.

Zvočnik Samsung MX-HS8500 GIGA

Tudi drugod

Tudi ko je zabave konec, lahko MX-HS8500 služi razvedrilu. Ljubitelji športa in filmov boste veseli dejstva, da se sistem zaradi novega Samsungovega kodeka Bluetooth Hi-Fi brez izgube kakovosti zvoka brezžično poveže s primernim Samsungovim televizorjem, kar je lahko zelo zanimiva in "glasna" kombinacija. Predvsem za mlade.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.