Boljši zvok

Povezljiv

Philips SoundStage HTL4110BPhilipsov zvočni sistem SoundStage je sposoben povezati vse naše pametne naprave in predvajalnike zvoka ali videa, saj je zmožen brezžično predvajati glasbo iz različnih virov, ki jih s sistemom povežemo z enim samim dotikom s tehnologijo One-Touch NFC (Near Filed Communication).

Philips SoundStage HTL4110BGlasbo formatov MP3 in WMA lahko predvajamo kar neposredno iz katerekoli prenosne USB-naprave, sistem pa ima vgrajen tudi priključek Audio-In, ki omogoča, da predvajanje tudi s predvajalnikov iPod, iPhone in drugih MP3-naprav. Združljiv je z vsemi televizorji, predvajalniki Blu-Ray ali DVD-jev in igralnimi konzolami, pri čemer se zvok ob gledanju filma ali igranju iger zelo izboljša, saj namesto iz priključene naprave prihaja iz SoundStage-a. S tehnologijo EasyLink je mogoče vse naprave HDMI CEC preprosto nadzorovati z le enim daljinskim upravljalnikom. Glasnost mogoče nastaviti tudi z velikim lahko dostopnim gumbom na napravi.Philips SoundStage HTL4110B

Virtual Surround Sound zvok dodatno obogati in nudi realistično izkušnjo. V sistem vgranjena nizkotonec in močan bas gledanju filmov dodajata dramatičnost, Dolby Digital pa SoundStage zvok po prostoru razporedi tako, kot je tega vajeno človeško uho in tako zvoku dodaja naravnost in pristnost.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.