Sodelovanje

Veliko novega

Samsung zvočnik M5Sistem Shape Wireless Audio – Multiroom so prenosni zvočniki, ki jih lahko uporabljamo v več sobah. Novi zvočnik vstopnega razreda M5 pa je nadgradnja lanskega M7. Zvočnik lahko uporabljamo samostojno ali v brezžični povezavi z drugimi Samsungovimi napravami, s katerimi ustvarimo domač zvočniški sistem po meri, saj ga zlahka prilagodimo potrebam in kofiguraciji prostorov. Samsung Saund Bar H600
 
Samsungovi zvočniki, ki pripadajo serijama Sound Bar in Sound Stand so elegantni in zmogljivi. Poleg kristalno čistega zvoka jih odlikuje prostorska učinkovitost. Samsung Sound Bar H750Zaradi izjemno tankega dizajna jih lahko postavimo pod televizor, kar maksimira prostorski zvok in okrepi globok nizkotonski zvok.
Samsung Sound System HS8500 GIGA
Samsung MX-HS8500 GIGA je prvi komponentni avdio sistem na svetu z zvočniki, vgrajenimi v glavno enoto. Sistem je premičen zaradi nameščenih kolesc, s sinhroniziranimi svetlobnimi učinki vred pa je to odlična naprava, s katero lahko svoj dom pretvorimo v najbolj divji klub v mestu.
 
Samsungov domači kino HT-H7730WM je izkušnja, ki jo težko primerjamo z drugimi, saj ima nekatere res samosvoje lastnosti, kot je na primer edinstveni 7.1-kanalni sistem, ki zmore zmogljivost navideznih 9.1 kanalov. Samsung Blu-ray CESHT-H7730WMTo smo zaenkrat našli le pri Samsungu. Slednje omogoča integrirani kodek DTS Neo: Fusion II. Karbonski zvočniki v kombinaciji z vakuumsko cevjo v ojačevalniku dajejo topel in naraven zvok, ki je presenetljivo močan in čist.
 
»Samsungove novosti na področju zabavne avdio elektronike bodo uporabnikom prinesle močan, čist zvok, ki ga bodo lahko poslušali v vseh prostorih doma,« je povedal Jim Kiczek, direktor digitalnih avdio in video naprav pri Samsung Electronics America. »Letošnji nabor ne prinaša le vrhunskega zvoka ter revolucionarnega dizajna, temveč tudi brezžično podporo, ki bo izkušnjo z domačo zabavno elektroniko ponesla na višjo raven

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.