Tris

Sozvočje tehnologijPhilips Soundstage

Philips si, tako kot ostali proizvajalci, rad pomaga z naprednimi tehnologijami, ki jih radodarno vgrajuje v svoje izdelke. Novi zvočni sistemi Soundbar in Soundstage niso izjema, saj zvok ob gledanju filmov spremenijo v pristno doživetje ravno s pomočjo naprednih tehnologij, kot sta Dolby Digital in Virtual Surround Sound.

Soundbar prvič

Philips SoundbarPhilipsov zvočni sistem Soundbar HTL2163B poskrbi za močan zvok vsakega televizorja. Njegova uporaba je zelo preprosta, saj zvok predvaja brezžično, prek  Bluetootha, s pomočjo tehnologije EasyLink pa ga upravljamo z enim daljinskim upravljalnikom. Svojo najljubšo glasbo lahko predvajamo neposredno z USB-priključkov ter prek priključka Audio-in. Za pristen zvok ob gledanju filmov, igranju iger ali uživanju jutranje kave ob glasbi, je zaslužna povezljivost s televizorjem, predvajalniki MP3, Blu-ray in DVD ter igralnimi konzolami. S pomočjo nizkotonskega zvočnika, ki je povezan z enim kablom, poskrbi za čiste base, tehnologija Virtual Surround Sound pa zvok naredi resnično živ. Še korak naprej nas popelje sistem Dolby Digital, ki prek več kanalov zvok usmerja tako, kot je tega vajeno človeško uho.

Soundbar drugič

Philips SoundbarDrugi Soundbar je močnejši. To je Philips Soundbar HTL5140B, ki ponuja kar 320W moči. Pri tem 8-palčni nizkotonec poskrbi za udarne base in zvok zaznamuje na povsem očiten način. S tehnologijama Dolby Digital, DTS (Digital Surround) in Virtual Surround Sound ter dodatnim brezžičnim nizkotoncem je zvok v prostoru razporejen tako, kot bi se prizor na TV odvijal v dnevni sobi pred našimi očmi. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth ga lahko predvajamo brezžično, prek tehnologije NFC(Near Field Communication) pa zvočnike preko Bluetooth-tehnologije vključimo in hkrati že predvajamo želeno glasbo z le enim ukazom na naših pametnih napravah. Zaradi tehnologije EasyLink lahko zvočnik hitro in preprosto upravljamo z enim daljinskim upravljalnikom. Zvočnik je oblikovan tako, da našo dnevno sobo mimogrede spremeni v kino dvorano, dizajn pa se najbolj prilega 46-palčnim televizorjem.

Soundstage

Philips SoundstageZvočni sistem SoundStage HTL4110B se s priročnim dizajnom hitro “združi” z opremo naše dnevne sobe, saj lahko televizor kar postavimo nanj. Za pristno izkušnjo kina v udobju domačega doma poskrbi z vgranjenim nizkotoncem, tehnologijama Dolby Digital ter Virtual Surround Sound. Glasbo predvaja brezžično preko tehnologij Bluetooth in NFC, lahko pa tudi neposredno z USB-naprav ali priključka Audio-in. Glasnost lahko hitro in preprosto uravnavamo z velikim estetskim gumbom na napravi. Zvočnik je združljiv tako s televizorji, kot tudi predvajalniki MP3, BD in DVD ter igralnimi kozolami.

Philips SoundstageAli si jih lahko privoščite boste presodili sami, Philips je zanje priporočil naslednje maloprodajne cene:
- Soundbar HTL2163B: 149,99 €
- Soundbar HTL5140B: 299,99 €
- SoundStage HTL4110B: 249,99 €

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.