Ritem

Philips - prenosni zvočnik BT100Philips BT100 in BT2500

Philipsova nova modela inovativnih prenosnih zvočnikov BT100 in BT2500, odlikuje domiseln in simpatičen dizajn, ki je na voljo v črni ali beli barvi. Zaradi brezžične tehnologije Bluetooth in kakovostnega zvoka, zvočnika širita področje glasbe na vsakodnevno rabo ne glede na lokacijo in druge možnosti.

Je glasba lahko priročna?

Nova modela prenosnih zvočnikov BT2500 in BT100 sta zares majhna in prikupna, priročna in kljub temu presenetljivo zmogljiva.

Njuna uporabnost je vsestranska, kvaliteta zvoka pa zaradi tehnologije Anti-clipping odlična, saj zvoka ne popačita, ne glede na to, da sta zelo kompaktna (majhna).  

Philips - prenosni zvočnik BT100Brezžično

Vgrajen mikrofon je tisti, ki nam omogoča prostoročno telefoniranje, priključek Audio-in pa povezljivost z drugimi napravami. Z uporabo tehnologije Bluetooth lahko glasbo predvajamo brezžično, kar je danes standard, nuja in povsem pričakovano. Philips - prenosni zvočnik BT2500Si zamislite, da bi zvočnik povezovali z vrvico (žico)? Seveda ne, to počnejo dinozavri.

Prenosnost je tista, ki zahteva vgradnjo akumulatorja. Baterije torej, ki jo je mogoče polniti in je prva med zaslužnimi, ki omogočajo, da zvočnika vzamemo s seboj, kamorkoli nas vodi pot. Recimo v pisarno, na piknik ali na plažo. Model BT2500 (na fotografiji ga boste spoznali po ploščati obliki) lahko celo privežemo s trakom ali ga vtaknemo v žep oziroma torbico. Oba modela sta na voljo v črni ali beli.

Koliko stane

Philips - prenosni zvočnik BT2500

Če vas zanima tudi cena, vam lahko zaupamo, da je za zvočnik BT100 Philipsova priporočena maloprodajna cena 29,99€, za BT2500 pa 49,99€. Z nekaj brskanja pa boste seveda lahko prihranili kak €, saj mnogi ponujajo akcijske ugodnosti ali druge oblike prihranka za kupce. Saj veste, brskanje največkrat povrne vloženi trud.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.