Brezžični zvok

Mobilna glasba

Philips brezžični prenosni zvočnik AS860

Baterije na naših telefonih običajno odpovejo prav takrat, ko jih najbolj potrebujemo. Morda se je Philipsovim inženirjem to pogosto dogajalo in so ravno zato poskrbeli, da prazna baterija na mobilnem telefonu s Philipsovimi brezžičnimi zvočniškimi postajami ni več ovira za uživanje v glasbi. Philips je namreč zvočnikom namenil ustrezne priključke in energijo, s katero omogočajo hkratno pretakanje glasbe in polnjenje telefonov s sistemom Android.

Predvaja in polni

Philips brezžični prenosni zvočnik AS360S Philipsovimi zvočniškimi postajami lahko hkrati polnimo svoj mobilni telefon in predvajamo glasbo. S priključkom FlexiDock zagotavljajo popolno prilagodljivost za vse telefone s sistemom Android, saj ga preprosto premikamo levo in desno oziroma ga zavrtimo glede na pozicijo priključka na telefonu. Prazna baterija tako ni več ovira za uživanje v glasbi.

Glasbo lahko predvajamo tudi brezžično z uporabo povezave Bluetooth. Ta omogoča preprosto povezovanje ne le s telefonom, ampak tudi z iPodom, iPadom, drugimi tabličnimi računalniki in prenosniki.

Zvočniki zagotavljajo vrhunski zvok, ki z najljubšimi ritmi napolni ves prostor. S sistemom Bass Reflex se zvok vzpostavi tako, da ustvarja mogočne in globoke nizke tone.

AS860 in AS360/12

Philips brezžični prenosni zvočnik AS860Modela postaj AS860 in AS360 vsebujeta izboljšan sistem Bluetooth®-aptX®, ki zaradi dobre povezave zagotavljata še bogat in čist zvok. Zvočniško postajo AS860 odlikuje tudi tehnologija NFC, ki omogoča preprosto povezovanje, saj jo lahko s poljubno napravo povežemo le z dotikom na označen prostor NFC. Prek izhoda USB pa lahko polnimo in predvajamo zvok tudi z drugih naprav.

Postaji delujeta tudi na izmenični tok ali baterijo, ki zdrži kar do 8 ur, zato sta primerni za zabave in piknike, kadar jih želimo popestriti z glasbo.

Philips brezžični prenosni zvočnik AS130

AS130

Manjši model zvočniške postaje AS130, prav tako s tehnologijo Bluetooth, pa odlikuje še ura z jasnim prikazom časa. Postaja je zato idealna za uporabo na nočni omarici. Tako se lahko prebudimo ob najljubši skladbi in napolnjenem telefonu.  

Brezžične zvočniške postaje Philips imajo, kot je za Philips navada, priporočene maloprodajne cene. Za AS130 tako priporočajo ceno 79,99€, za model AS360 129,99€, za najdražji model AS860 s tehnologijo NFC pa 179,99€.   Zvočniške postaje Philips AS130, AS360 in AS860 omogočajo, da z njimi predvajamo glasbo iz mobilnika in ga tudi polnimo, tako prazna baterija ni več ovira za uživanje v glasbi.

Zvočniška postaja,Philips,AS,glasba,prazna baterija,zvočnik


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.