Mini maxi avdio!

Majhni, povezljivi in glasni

Mikro stolp Hi-Fi Sharp XLF102Potem, ko je Sharp razširil ponudbo avdio naprav z novimi mini sistemi Hi-Fi, imamo na voljo dva nova avdio sistema. Oba sta privlačna, kakovostna, predvsem pa kompaktna, čeprav zagotavljata izredno glasbeno izkušnjo, ljubiteljem kina pa poln, tudi prostorski kino zvok.

Germà Rigau iz marketinškega oddelka v Sharp Europe je ob predstavitvi zagotovil: »Naše najnovejše avdio izdelke smo razvili z mislijo na zahteve sodobnih poslušalcev in gledalcev ter na način, ki bi zagotovil enostavno uporabo s pomočjo skoraj vsake osebne naprave. So pa možnosti povezovanja le eden izmed elementov – najboljša kakovost zvoka in privlačen izgled bosta cenjena v vsakem elegantnem okolju.«Mikro stolp Hi-Fi Sharp XLF102 - daljinec

Mikro Hi-Fi zvok

Nova mikrostolpa Sharp sta modela XL-HF102 in XL-DAB102. Oba sodita v vrh razreda mikro Hi-Fi in oba sta opremljena s tehnologijo Bluetooth, ki omogoča brezžično in enostavno predvajanje glasbe neposredno iz pametnega telefona ali računalnika.

Oba imata klasičen CD predvajalnik, radio FM z dekoderjem RDS ter USB in avdio vhode, ki omogočajo poslušanje najljubše glasbe iz kateregakoli analognega ali digitalnega vira. Ne glede na način zapisa glasbenih posnetkov, ovir za njihovo predvajanje ni, saj jih mikrostolpi serije XL-HF102 predvajajo brez težav.

Za visoko kakovost zvoka so pri Sharpu izbrali ojačevalec z veliko močjo. To je 50W RMS, v kombinaciji z dvosmernimi zvočniki s kanali »bass-reflex«, ki je zaslužen za zelo globok zven nizkih tonov, ki ga lahko vključimo s priklopom aktivnega nizkotonca na vhod pre-out.

Kmalu tudi z digitalnim radijem

Da prihaja digitalni radio gotovo že  veste. To je DAB (digital audio broadcast), ki prinaša povsem nove možnosti na področje oddajanja in sprejemanja radijskega signala. Prav zato bo Sharp v Evropski Uniji bo do konca leta predstavil tudi model XL-DAB102, ki ima poleg FM tunerja še digitalni radio DAB+.

Mikro stolp Hi-Fi Sharp XLF102Že danes se lahko poslušalci v nekaterih delih Evropske Unije razvajajo z digitalnim zvokom, ki prihaja iz etra, no, do konca leta se bodo evropski mreži pridružili novi oddajniki. In potem še novi in novi, medtem ko bo celotna Evropska Unija predvidoma pokrita s signalom digitalnega radia DAB do leta 2020.

Mikrostolpa Sharp sta dostopna v črni barvi (gre za modela XL-HF102HBK in XL-DAB102BK), glede na to, da so med fotografskim materialom tudi slike srebrnega, pa sklepamo, da bodo kasneje na voljo še v srebrni barvi. Vsi, z izjemo sistema XL-DAB102, ki bo na voljo od decembra 2014, so že na voljo.
Mikro stolp Hi-Fi Sharp XLF102
Sharp ponuja nova mini sistemi Hi-Fi XL-HF102 in  XL-DAB102, ki sta modernega videza, povezljiva in nudita odlično kakovost zvoka.

sharp,mini Hi-Fi,XL-HF102,XL-DAB102,zvok

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.