Glasbeni sistem Micro Philips
Za bogat in mogočen zvok

Opremljen je z najnovejšim tehnologijami in inovativnimi kupolastimi visokotonskimi zvočniki, ki skupaj zagotavljajo zares bogat in mogočen zvok. Glasbo predvaja v različnih formatih, kot tudi prek različnih medijev, kakršne so USB-naprave ali glasbeni predvajalniki.
Micro glasbeni sistem Philips MCM2150, ki ga sestavlja osnovna enota in dva zvočnika z izhodno močjo 70W RMS vas bo očaral že s svojim elegantnim ohišjem v klasični črni, ki se poda v katerokoli sobo.

Kljub majhnosti popolna izkušnja

Philipsov micro glasbeni stolp MCM2150

MCM2150 poskrbi za vrhunsko glasbeno izkušnjo, saj ima vgrajeno najsodobnejšo zvočno tehnologijo, kot sta Bass Reflex Speaker System in Digital Sound Control. Slednja ponuja pet že prednastavljenih načinov (Balance, Clear, Powerful, Warm in Bright) za optimizacijo frekvenčnega razpona različnih glasbenih stilov. Vsak način tako s pomočjo tehnologije grafičnega izenačevanja samodejno prilagodil zvočno ravnovesje in poudari najpomembnejše zvočne frekvence v izbranem glasbenem slogu.
Za globoke učinke basa poskrbi tehnologija Bass Reflex Speaker System, ki se od običajnih sistemov razlikuje po neposredni pritrjenosti cevi basov na nizkotonski zvočnik. To namreč zagotavlja, da resonančna masa zraka v cevi basa vibrira kot običajen nizkotonec, kar nato ustvarja popolnoma novo dimenzijo globljih učinkov basa. K še večji kakovosti zvoka pa prispevajo vgrajeni kupolasti visokotonski zvočniki, ki zaradi svoje oblike zagotavljajo popolno čistost tonov ter akustično dovršen in naraven zvok, brez popačenj.

Predvaja vse kar potrebujete

Philipsov micro glasbeni stolp MCM2150Micro sistem se pohvali tudi s predvajanjem glasbe z različnih medijev in virov, saj podpira medije CD, CD-R/RW in MP3-CD, vgrajeni pa ima tudi funkciji USB Direct in Audio in. Prva omogoča preprost priklop pomnilnih naprav USB ter predvajanje glasbe neposredno z USB-naprav, funkcija Audio in pa omogoča neposredno predvajanje glasbe z različnih avdio predvajalnikov, kot so predvajalniki MP3 ali MP4. Phlipsov micro glasbeni stolp MCM2150Sistem podpira tudi funkcijo radia, ure in alarma, za bolj preprosto upravljanje pa ima priložen še daljinski upravljalnik.

Glasbeni sistem Micro Philips MCM2150 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 129,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.