Ukrivljeni zvočniki

Samsung na CES 2015

Samsung Curved SoundbarsWAM7500/6500 so novi Samsungov zvočniki, ki prinašajo poln zvok. Pri tem sploh ni važno kje smo mi in kam smo zvočnike postavili. Za razliko od običajnih zvočnikov, ki zvok oddajajo linearno oziroma v eni smeri, zvočniki Samsung WAM7500/6500 z zvokom napolnijo celo sobo.

In kako je to mogoče? Preprosto, to omogoča Samsungova tehnologija Ring Radiator, zaradi katere zvok potuje v krogu 360 stopinj s popolnim razmerjem med visokimi in nizkimi toni.

»Ljudje obožujejo glasbo, zato smo pri Samsungu razširili svoj portfelj visokokakovostnih brezžičnih zvočnikov za domačo rabo,« je povedal Jurack Chae, višji podpredsednik pri Samsung Electronics. »Z novimi zvočniki WAM7500/6500 bodo uporabniki lahko uživali v popolni zvočni sliki v vseh kotičkih svojega doma, novi ukrivljeni zvočniki Curved Soundbars pa so popolna zvočna in vizualna nadgradnja naših TV-sprejemnikov.«

Samsung Curved Soundbars WAMLepi in drzni

Pri ustvarjanju WAM7500/6500 je sodeloval tudi Samsungov novi najsodobnejši laboratorij v Kaliforniji. Zunanjost zvočnikov je iz vrhunskih in privlačnih materialov, ki se stilsko vklopijo v kakršen koli notranji dekor. Na voljo bosta dva modela: samostoječi (WAM7500) in prenosni (WAM6500).

Oba modela lahko preprosto povežemo s TV-sprejemniki ter drugimi avdio in mobilnimi napravami. Oba sta tudi skrbno in premišljeno oblikovana, medtem ko je premični zvočnik opremljen z akumulatorjem, zato lahko z njegovo zvočno reprodukcijo uživamo tako doma kot na poti.  

Na CES 2015 bo zanimivo

Samsung bo na sejmu prestavil prvo linijo ukrivljenih zvočnikov, ki so oblikovani v skladu s Samsungovimi TV-sprejemniki. Prvi zvočniki iz te linije so luč sveta ugledali sredi leta 2014. Seriji 7500 bodo tako delali družbo zvočniki serij 8500, 6500 in 6000. To so skupaj štiri serije, ki odlično dopolnjujejo Samsungove ukrivljene televizorje različnih velikosti, od 114 cm do 198 cm.

Samsung Curved SoundbarsNajnovejša serija 8500 zahvaljujoč centralnemu zvočniku in dodatnih zvočnikih, nameščenih na obeh koncih, ustvarja kar 9.1-kanalni zvok. S temi zvočniki bo prostorska izkušnja ob spremljanju vsebin na Samsungovih televizorjih z ukrivljenim zaslonom še bolj osupljiva in prevzemajoča.   
 
Vsi omenjeni izdelki bodo na ogled na sejmu CES 2015.Samsung na sejmu potrošniške elektronike CES 2015 (Consumer Electronics Show) v Las Vegasu napoveduje nove avdio izdelke, kot so zvočniki WAM7500/6500 in novi modeli ukrivljenih zvočnikov Curved Soundbars.

Samsung,ces 2015,curved soundbars,wam 7500

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.