Dvojni Fidelio

Zvočni sistem Philips Fidelio DTV9030Zvočna in oblikovna dvojnost

Philips je ljubiteljem ponudil nov priključni zvočni sistem Fidelio z dvema zvočnima stolpoma, ki se lahko pohvali s hi-fi-zvokom in elegantno obliko. Philips Fidelio DTM9030 išče ravnovesje akustičnih zmogljivosti in prijetnega, nevpadljivega videza, ter jih poveže v funkcionalnost s širokimi možnostmi povezovanja in predvajanja iz različnih virov.

Zvočni sistem Philips Fidelio DTV9030Philips Fidelio DTM9030 sestavljata dva zvočna stolpa, ki skupaj ponujata zmogljivost kar 160 W (2 x 80) RMS skupne izhodne moči. Ta se prenese iz ojačevalnika zvoka v zvočnik in zagotavlja bogat in mogočen zvok. Stoječa oblika zvočnikov ponuja smotrno odmerjeno količino akustičnega volumna za ustvarjanje bogatega in neokrnjenega zvoka. Kombinacija natančnega srednje tonskega in dvosmernega zvočnika z razširjenim basom, ki podpira nizke tone, je tista, ki poskrbi za vrhunsko reprodukcijo zvoka.

Zvočni sistem Philips Fidelio DTV9030Pričakovana povezljivost

Tudi Fidelio DTM9030 omogoča predvajanje glasbe iz različnih virov, med katerimi se lahko odločimo za brezžično predvajanje preko Bluetooth-a, z neposrednim priključkom za iPod, iPhone ali iPad pa hkrati predvajajmo glasbo in polnimo našo napravo. Z načinom USB Direct zvočni sistem povežemo napravami z USB, sistem pa vsebuje tudi zvočni vhod za predvajanje glasbe s prenosnih predvajalnikov MP3.

Več formatov

Zvočni sistem Philips Fidelio DTV9030Tehnologija stiskanja zvoka poskrbi, da lahko predvajamo velike digitalne glasbene datoteke brez znatnega zmanjšanja kakovosti zvoka. Predvajamo lahko formate MP3/WMA-CD, CD in CD-RAW. Ti formati se lahko stisnejo do 10-krat, ter tako postanejo lažje pretočni, a hkrati kakovostni, saj za to poskrbi ustrezna tehnologija.

Videz zvočnikov je zasnovan tako, da se popolnoma zlijeta z notranjo opremo. Kvalitetni materiali in elegantna črna zasnova omogočajo, da zvočnike postavimo ob televizor ali katerikoli drug element notranje opreme.Zvočni sistem Philips Fidelio DTM9030 z dvema zvočnima stolpoma je namenjen navdušenim ljubiteljem zvoka in oblike, saj je lep in oddaja odličen zvok iz različnih virov.

Philips,fidelio,zvočni sistem,DTM9030,predvajanje

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.