Glasba z nami

Philips brez omejitev

Prenosni radio Philips AZ1890_12 Woox InnovationsGlasba nas s prenosnim radiem Philips AZ1890T/12 lahko spremlja kjerkoli. Če se odpravljamo na piknik, prirejamo domačo zabavo ali si želimo uživati na prostem. Prenosni radio poskrbi, da nas najljubše melodije spremljajo na močnem zvočniku.

Pretakanje glasbe je povsem preprosto. Vse, kar potrebujemo, je brezžična povezava radia prek tehnologije Bluetooth, s pametnimi napravami, kot so pametni telefon, tablični ali prenosni računalnik, pritisnemo gumb 'predvajaj' in že uživamo v mogočnih zvokih.

Tudi NFC

Prenosni radio Philips AZ1890_12 Woox Innovations

Prenosni radio Philips AZ1890T/12 zna uporabljati tudi tehnologijo NFC, s katero podobni napravi povežemo le z dotikom na za to namenjeno mesto. Tako lahko glasbo brez težav predvajamo tudi z USB ali MP3-CD, CD ali CD-R/RW. Kadar pa si zaželimo naključne glasbe, ujamemo katero izmed radijskih postaj.

Dobro opremljen

Prenosni radio Philips AZ1890_12 Woox Innovations

Za zvok poskrbi sistem Bass Reflex, ki kljub majhnemu ohišju, prinaša globoke nizke tone. Razlika sistema od običajnih zvočnikov je ta, da vsebuje posebno cev za nizke tone, ki je akustično naravnana na nizkotonski zvočnik. Kot rezultat lahko slišimo globlje nizke tone z manj popačenji. Izhodna moč dosega do 10 W, kar je za tako prenosno napravo dovolj, da nam ponudi odlično zvočno izkušnjo. Za prenosno uživanje v glasbi potrebujemo le šest baterij LR14 tipa C, ki nam omogočijo poslušanje brez nadležnih kablov.

Prenosni radio Philips AZ1890T/12 je priročen, ravno prav velik in zmogljiv, tako po zvoku, kot povezljivosti, zato je odličen spremljevalec aktivnosti na prostem.
 Philips AZ1890T/12

prenosni radio,philips AZ1890T/12,na prostem,bass reflex,piknik

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.